#1293772010-03-21 19:07:52 Válasz a #128343. hsz-ra
Szia Macsosz,
hová nem indítanak már repülőt az Alkudj és nyaralj-ban??
Mi épp nagy dilemmában vagyunk, 4 úticél is van, amit a társaság ki akar zárni...
Segíts nekünk, lécci, ha tudsz valami extra infót
köszi előre is.
#1294402010-03-22 16:12:35 Válasz a #129377. hsz-ra
Vica7
Extra infóm biztos nincs!Amit tudok,az a katalógusból van,amire az irodában hívták fel a figyelmem!
Minden szigetnél az első helyen van feltüntetve a buszok és repülők menetrendje :!Külön dátumok,indulási napok a hotelek és apartmanok
rublikáiban legfelül -Árkatalógus -a Téged érintő szálláshelyenként kell átnézni Pl.repülő+apartman vagy repülő+hotel.Nem mindig azonos az indulási dátum!
A dilemmát szűkítsétek kettőre-annyit lehet kizárni fejenként
Szeptember közepétől van kieső repülőjárat
#1297752010-03-26 08:46:15 Válasz a #129773. hsz-ra
Sziasztok!
Én az elmúlt 10 évben többször utaztam velük, viszont soha nem tapasztaltam a megvendégelést. Mindig rosszkor mentem volna?
Vagy ezt csak az utóbbi egy-két évben alakult így ki?
Nem az utóbbi időben alakult ki mert mi is 12éve utazunk velük,és az elején is volt.Nem azt mondom,hogy minden alkalommal,de amikor úgy adódott az utas sokaság akkor biztosan.
Múlt héten a Miskolci Utazási kiállításon az Apollon travelre esett a választásom.
Aki már utazott velük, tudna mondani pár infot a buszaikról meg róluk úgy általában?
Előre is köszi
#1298802010-03-27 13:35:04 Válasz a #129873. hsz-ra
Szia Rose!
Legyél nyugodt, jól választottál! Mi eddig 4-szer utaztunk az Apollonnal.
Soha semmi baj nem volt. A sofőrök udvariasak, segítőkészek, amiben tudnak segítenek. Üdv.:Éva
Szia Rose!
Mi idén 6. alkalommal utazunk az Apollonnal! Csak pozitív tapasztalatunk volt eddig! A busz olyan, mint bármelyik emeletes busz, a wc-t nem nagyon lehet használni, de ez még soha nem okozott problémát, sűrűn megállnak. A sofőrök kedvesek, udvariasak. Szóval jól választottatok!!!Szerintem nem fogtok csalódni.
Üdv:Adri
#1298882010-03-27 15:20:20 Válasz a #129873. hsz-ra
Szia Rose!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Jól szervezett utak, ami igaz a szállások kiosztására és a buszos utazásokra is. Mi is évek óta igényben vesszük a szolgáltatásukat, van, hogy csak a buszt, máskor a szállást is.
Közel 100 %-os sofőrjeik vannak - vagyis a Romcar-nak, akikkel eddig szerződtek, remélem, idén is így lesz -, piszok hamar le tudnak érni Görögországba.
Külün díj nélkül igyekeznek figyelembe venni pl. az ülőhelyre vonatkozó kéréseket is, odafelé és visszafelé is.
A wc-vel kapcsolatban: végszükség esetén lehet használni, de csak kis dologra, ezt az utazás elején külön kihangsúlyozzák. Persze ez értheő is. Egyébként ha nem iszik valaki literszám, simán kibírható a 3-4 óra, utána úgyis megállnak.
A szállásaik: semmi luxus, de korrektek, sok helyen a klímahasználatot tartalmazza az ár.
Ne izgulj, ha csak rajtuk múlik, jó nyaralásban lesz részetek, amihez kívánok minden jót.
#1299262010-03-27 20:34:30 Válasz a #129873. hsz-ra
Szia Rose89!
Én már 3x utaztam velük és 1000%-ig elégedett vagyok velük.
Ilyen segítőkész , jól felkészült, barátságos embereket nem sűrűn látni.
Szerintem nagyon jól döntöttél.
Köszönöm a válaszotokat!
Nagyon örülök ezeknek a pozitív kommenteknek, és annak még jobban,
hogy jól választottam. Mert a tavalyi választásom sajna már nem sikerült ilyen jól......
Hát igen, sejtettem hogy a wc használat mellőzve lesz, ahány irodával voltam eddig nyaralni, mindig így volt.. De ez nem zavar egyáltalán.
Még az sem, ha kicsit késve érkeznénk meg, mert imádok buszocskázni.
Sziasztok!
Idén az Aeolus-sal utazunk Sartira. Most megyünk ezzel az irodával először. Szeretném, ha valaki tud infót az irodáról - le írná. Előre is köszönöm