Nagyon köszi az infókat,de így valószinű az Olymposzra egyénileg megyünk ,mert a párom minnél magasabbra szeretne felmenni és gondolom a fakultatív program az nem megy fel teljesen.Tényleg milyen magasig lehet felmenni kocsival?És onnan mennyire járható az út?
Remélem nem baj ha ennyi kérdést teszek fel ,de szeretek előre mindenről tudni és felkészülni!
Hozzászólásomat nem reklámnak szántam!!!Igaz hogy nem a Jimakossal utazunk,mert Jorgos Nanakost régebben ismerjük és már januárban lefoglaltuk utunkat a Dias Zeus Travelnél,majd ezekután kezdett el Jimakosnál dolgozni kedvesem!
Mi is az Anett Tours-ot választottuk, és busszal megyünk. Valószínű a fakultatívra is Őket fogjuk választani, mivel úgy hallottam, hogy Anett az idegenvezető.
Athén, Meteora, Görög est, Olympos szerepel a terveink között.
Sziasztok
Anett is idegenvezetö,ha ö ott van akkor tuti a buli,föleg a hajokiránduláson. De bárhova is mentek vele ,nagyon felkészült és szines érdekes történeteket mesél.Vele nem lehet unatkozni.
#1300872010-03-30 08:35:34 Válasz a #129828. hsz-ra
Olymposz
Kb. a hegy feléig lehet kocsival felmenni, ott van parkoló és büfé. Felfelé az ösvény jól járható kb. fele útig, onnan már izmosabb a dolog, de azért nem veszélyes. A csúcshoz közel van menedékház is, ahol meg lehet aludni (nem árt lefoglalni az ágyat, főleg csúcsidőben) vigyetek esőkabátot, mert nagy magasságban nagyon gyakran esik, hiába van lent 40 fok napsütés!!!
Ha teljesen fel akartok menni akkor számoljatok mondjuk 6 órás gyaloglást felfelé, 5 órát lefelé. (függ az erőnléttől + a nézelődési hajlamtól!)
Ha csak egy-két órát sétáltok felfelé az is megéri nagyon szép környezet sok látnivalóval.
A hegy derekán van a St.Dionisio (nem biztos, hogy jól írtam a nevét) kolostor érdemes megnézni, onnan is indul séta útvonal felfelé és lefelé is a patak mellett.
Szia Knut!
Ha esetleg bennfentes vagy a Jimakosnál, biztosan tudsz segíteni. Idén a N7 2 fős apartmanba mennénk. A katalógus alapján az ár és az épület is tetszik. Segítség kellene a belső elrendezéssel kapcsolatban és általában az apartman állapotáról! A helyszín ismerős, pár éve a Fotiniban voltunk. Előre is köszi a választ!
#1301582010-03-30 21:14:47 Válasz a #130155. hsz-ra
Szia!
Elnézést, hogy én válaszolok neked. Írj nyugodtan az iroda címére. Biztosan fognak neked válaszolni. Én is kérdeztem tőlük és meg is kaptam a kimerítő választ a kérdésemre. Sőt még plussz képeket is kaptam a a studióról amibe mi megyünk.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét ,még biztos fogok majd kérdezni egy-két dolgot.Pl:Menedék házban mennyibe kerül az ágy foglalás ,hogy és hol lehet lefoglalni?
Ha valaki augusztus 5-töl utazna Nei Poriba ,és van kedve csatlakozni hozzán egy olimposzi túrára szoljon.
Szia Borostyan37!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Írni fogok az irodának, mert a katalógusból nem derül ki igazán a belső elrendezés és állapot. Az ár pedig rendkívül kedvezőnek tűnik a többi irodához képest.
Még egyszer köszi a választ!
Hozzászólásomat nem reklámnak szántam!!!Igaz hogy nem a Jimakossal utazunk,mert Jorgos Nanakost régebben ismerjük és már januárban lefoglaltuk utunkat a Dias Zeus Travelnél,majd ezekután kezdett el Jimakosnál dolgozni kedvesem!
Hát "Kedvesem", köszönöm a kimerítő választ. Egyébként abból az egyetlen mondatból senkinek nem derül ki, hogy te ilyen közeli viszonyban vagy bárkivel, habár ez teljesen mellékes is, a lényeg, hogy jó ügy mellé tegyük le a voksunkat, és örülök, ha minél rátermettebb és tájékozotabb emberek foglalkoznak az irodával utazókkal. Egyébként semmi bajom a reklámozással, a jó boltnak is kell a cégér, de ezen az oldalon sokan kifogásolták már a reklámozást és ezért hívtam fel rá a figyelmedet, nem állt szándékomban piszkálódni, sajnálom, ha így érezted.
Egyébként nekem eddig csak jó tapasztalatom volt az irodával, nagyon kedvesek és szolgálatkészek voltak velünk.