Szia Jégmama! Mi hajókirándulás alkalmával voltunk Pefkochoriba kétszer is nagyon szép tiszta átlátszó a tenger szinte világos kék.Strand szervíz és napágyak is vannak. A falu is nagyon tetszett! Jó nyaralást! Üdv Erika
Köszi szépen a gyors választ. A képeken gyönyörű, remélem élőben is. Eddig Olaszországba mentünk és valahogy Görögország teljesen kiesett a látótérből, aztán egy ismerősünk tavaly itt nyaralt, és meg kell mondjam szinte beleszerelmesedtem Görögországba a fényképei láttán. Azóta vágyom ide. A fiúkat hamar meggyőztem, arról, hogy idén ide megyünk nyaralni. Meg aztán a szállásárak kedvezőbbek, és kilométerben sem sokkal hosszabb. Kicsit azért tartunk a szerb-macedon résztől, de remélem nem lesz semmi macera.
Az élelmiszerárak milyenek? Ugye nem kell felpakolni a kocsit?
#1306662010-04-08 17:17:27 Válasz a #130651. hsz-ra
Szia Jégmama !
Itt nincs kötelező strandszerviz, mint Olaszországban. A medencénél a napágyak ingyenesek, a partokon pedig bérelni lehet. Ha kocsival mentek, gondolom mindíg más partokra fogtok járni, így 6-8 euroért bérelhetsz 2 napágyat egy naprernyővel. Nyilván ha több időt töltesz egy parton, csak akkor éri meg.
Az apartmanokat tényleg naponta takarítják, csak a szokásos felszereltség van, fő/tányér, pohár, kávéscsésze, 1 serpenyő, 2-3 lábas, vízforraló, kenyérpiritó, 2 lyuku villanyrezsó, és hütő. Mi 1-2 nap kivételével minden nap főztünk, megoldható ezekkel az edényekkel, de mindíg viszek 1-2 serpenyőt tartalékként, és eldobható poharat, tányért.
Evőeszköz is van, de azt mindíg itthonról viszek.
Szerintem nem sok mindent érdemes vinni, talán a reggelihez való szalámifélét, vagy a napközbeni szendvicsbe valót, mert teljesen normál áron megvásárolható. A zöldség és gyümölcs szeptemberben sokkal olcsóbb volt pl. mint itthon.
Egy e-mail címet ha küldesz priviben, küldök át belső képet is a szállásról.
#1306812010-04-08 18:55:38 Válasz a #130675. hsz-ra
Tulajdonképpen a Terra Reisen iroda szállása, ők nem utaztatnak és bármelyik irodánál lehet foglalni, aki értékesíti az útjaikat. Debrecenben pl. elég sok irodánál lehet intézni a foglalást.
#1307122010-04-08 21:20:03 Válasz a #130657. hsz-ra
Szia Jégmama!Ti aug-ban mikortól mentek?Szerintem nagyon jó hely bár még csak a képekről ismerem.Az utazási irodában elsőnek ezt mutatták,de a többi sem árban sem kínálatában nem fogott úgy meg ,mint ez az apartman.
#1307152010-04-08 21:37:20 Válasz a #130713. hsz-ra
Ha én most kimennék nem is térnék haza ,mert utálom ezt az időjárást.Egyedül szerintem a főnökömnek hiányoznék,na meg a családnak.De nektek állandó infót küldenék