Én csak azt tudom, hogy a legjobb - még ha tehéntejes is - ez a sajt, nem mindegy, hogy görög vagy német? Tudom, hogy a görög származás 'kitétel' volt, én csak segíteni szerettem volna a kedves kérdezőnek, hogy ne kelljen a sok gagyit (pl. Winny krémfehér sajt és társai) végigkóstolni, mire az igazi feta feeling-et megtalálja. Mert ebben a sajtban minden fetás megvan!!!!!
Ha valakit önérzetét netán megbántottam akkor tőle elnézést kérek.Egyébbként azoknak akik Budapesten laknak közlöm, hogy ma voltam a Rákóczi téren lévő Görög csemegébe és lehet kapni eredeti feta sajtot ami görög és abban a nagy plé dobozban van. 2560 Ft/kg. Továbbá van görög olivájuk magos magozatlan paprikás stb 1900-2700 Ft/kg között. Töltött szőlő levél 1450 Ft/kg. stb.
#1307612010-04-09 10:27:20 Válasz a #130754. hsz-ra
Szia Szilvi!
Nagyon köszönöm, hogy közzétetted a honlapot. Én ennek nyomán fel is vettem velük a kapcsolatot és elküldték nekem az árlistájukat. Kb. a kinti áraknak felel meg.
Aki igényli, jelentkezzen priviben , szívesen elküldöm neki emailben. Kedves levelet is küldött a görög tulajdonos amiben leírja, hogy, ha előzetesen elküldi valaki a megrendelést, akkor két napon belül összeállítja a csomagot és nagyker áron átvehető.
Üdv: Josza
...Rendeltél már tőlük?
Jól értelmezem, hogy a megadott címen üzletük is van?...
Szia Szilvi!
Jól értelmezed. A megadott címen van egy CBA szupermarket ott forgalmazzák a termékeket és ott lehet átvenni az előrendelt dolgokat.
Még nem rendeltem tőlük, mert eddig azt sem tudtam, hogy vannak. Délután dugjuk össze a fejünket a nejemmel és biztos rendelünk egy jó csomó mindent.
Üdv: Josza