Anic.
Ha kint élsz akkor gondolom tudsz tájékoztatni minket a jelenlegi árakról stb.
Szerintem nagyon sokunkat érdekelnek ezek a részletek az utazások elött.
Előre is köszi.
Chalkidiki félszigeten vállalnék munkát májustól, szeptember-októberig! Professzionális kéz és lábápoló, műkörömépítő vagyok, saját eszközökkel, gépekkel, hennafestéssel, és kéz és láb svédmasszázzsal is foglalkozom.
De kb. 10 éves tapasztalatom van vendéglátás, rendezvényszervezés terén is. Saját autóval rendelkezem.
Társalgási szinten beszélek angolul, görögül és oroszul. Keveset németül is. Nagyon gyorsan tanulok, és nagyon kitartó vagyok...
Elvállalnék minden munkát amit lehet a félszigeten, ha valakinek szüksége van egy talpraesett, vidám, fiatal nőre. Szex kizárva...
Sartin rengeteg ismerősöm van -görögök is Imádom Görögországot, úgy ahogy van...
Sziasztok! Én tavaly dolgoztam Kos-szigeten 3 hónapot. Közvetítőn keresztül mentem (250E-t vonnak le az első havi fizetésből), biztosítottak szállást és napi 3x-i étkezést. Idén is visszavárnak, de újra fel kell nekem is venni a kontaktot a közvetítővel.
Amit tudni kell: gyönyörű hely, négycsillagos all-inculsive szálloda, felszolgálni kellett, de lehetett menni animátornak is, csak akkor már jelentkezni kell, de ott kevesebb a fizetés. Első hónap nehezen ment: full egyedül mentem, se barátok, se fiú, se család. Sok volt a román dolgozó..volt egy két buta, alpári tahó. De a görögök..mind isteniek! Heti háromszori dizsi a szálloda diszkójában, ingyen pia a staffnak, 2x4 órás munkaidő. Ha nem volt szabadnapom, márpedig augusztusban nem volt, akkor 700E ütötte a markomat. Na jó, egyszerre csak ennyi jut eszembe, akit érdekel, az írjon gabioravecz@gmail.com
Ja,még annyi, hogy bár messze van, Athénig busszal mentem, onnan hajó a Blue Ferries-zel, de még így is 50 000Ft-ból kijött.
ha valaki tud valamit.. hát ha valaki tud, akkor az te vagy. gyökeres vendéglátósként, nyelvekkel, kocsival te még segítségre szorulsz???
azt mondom irány hellász, jó mulatást!!
Munkát keresek vendéglátásban Rodosz szigetén, bárban vagy étteremben felszolgálóként. Lehetőség szerint Falirakiban, vagy Rhodos Townban lenne jó. Nagyon várom a kedves segítségeteket! Kellemes húsvétot!
Tapasztalt kiutazókat kérdeznék: május közepén milyen eséllyel találok pl. paralián munkát? valamelyik fórumon azt olvastam, hogy táblákat is kitesznek, ha kell munkaerő. Speckó cipruson is kiteszik de sajna arra idén nem telik. (mér jöttem haza:()
Most mennék ki Görögbe. Mire kell odafigyelni ha már kinnt vagy? ha tudtok segítsetek. pizzaszakácsként mennék kis Korfura. kb. mennyi a havi bére ott 1 vendégmunkásnak? Ha valaki tud segítsen.Kösz.
Ja, sajnos én is küldtem szervitoria hirdetésre önéletrajzot és laptáncos címen jött a válasz, hogy több fotót kérnek, mutatósabbat ...... pl justlanded.com tele van 90%ban ilyesfajta hirdetésekkel. itthon kell begyűjteni a görög ismeretséget (mondom én), annyian vannak.
Hy
Mi páran tervezzük hogy kimegyünk dolgozni nyáron, ha vége a vizsgaidőszaknak, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Pincérkedésre, konyhai kisegítő ilyesmi melóra gondoltunk(igazából bármi jöhet), nincsenek különösebben magas igényeink, igazából csak szórakozás,kaland kedvéért mennénk gyakorlatilag június végétől szeptember közepéig. Persze komolyan vennénk a melót
Igazából az utazási cél is rugalmas , Paralia az elsőszámú cél jópárszor voltunk már, de szóba jöhet Sarti,Marmaras akármelyik tengerparti nyaralóhely.
Szval mikortól és hol érdemes melót keresni?
Illetve aki dolgozott már így kinnt, a szállást hogy lehet a legolcsóbban megúszni?
e-mail cím:gergo9@freemail.hu
Van aki májusba megy ki dolgozni egyedül ?és esetleg barátkozna?
Én 2 évet éltem kint a párom görög volt,most Parálián kaptam munkát.Esetleg lakótársat is keresnék,a munkahelyemen biztositanának szállást de egy másik nemzetiségűvel,de laknék inkább olyannal akivel beszélgetni is tudok.Privibe esetleg akit érdekelne.