Judith 77!
Köszi a segítséget, de a Dias Zeusnál már lefoglaltuk a Dias apartmanban.Már csak 94 nap.Alig várom.
Addig is vki tudna infót erről az apartmanról?Pl:A település melyik részén helyezkedik el?központhoz közelebb vagy valamelyik széléhez van közelebb?
#1311122010-04-13 18:02:01 Válasz a #131097. hsz-ra
szerintem sokan vannak úgy, hogy nem bíznak az irodákban
viszont ahhoz meg nincs elég türelmük, idejük, hogy maguknak megszervezzék az utazást.
Én még mindíg nagyon jó ötletnek tartom kmaja ötletét
Judith 77!
Köszi a segítséget, de a Dias Zeusnál már lefoglaltuk a Dias apartmanban.Már csak 94 nap.Alig várom.
Addig is vki tudna infót erről az apartmanról?Pl:A település melyik részén helyezkedik el?központhoz közelebb vagy valamelyik széléhez van közelebb?
Nei Pori topicban biztosan találsz infót!
Ha nem, akkor biztosan lesz valaki, aki érdemben hozzászól!
Egyik kedves ismerősünk Románia - Drakula vár stb. útjukon részt vett
szép helyeken jártak neki tetszett.
De én - csak saját vélemény - nem utaznék velük, mikor 90 nappal
előtte befizetem a teljes részvételi díjat, és akkor még a pontos indulási
dátumot se tudom foglaláskor csak a hónapot. Legalábbis akkor így volt
kb. 1 éve, amikor hallottam róluk.
Igazából "nyeremény"útról van szó. De mivel ez az iroda szervezi az "árú bemutatós" programokat is, így valahogy nem bízok bennük. Rákerestem a neten, de sok jót nem olvastam róluk. Főleg az ilyen megnyert utakkal kapcsolatban.
#1312902010-04-15 12:49:15 Válasz a #131287. hsz-ra
Szia Aszteri!
Én is halottam róluk. Volt, aki dicsérte őket, volt aki szidta. A termékbemutatós nyeremény utak léteznek, csak nagyon rossz a tájékoztatás velük kapcsolatban.
Én a hallottak alapján belevágnék. Anyagi kockázata nincs a dolognak.
Üdv: Josza
Úgy is van, bele kell vágni minden ismeret nélkül. Mi történhet? Ha szétnézel a neten megtudod! Ez egy kóceráj, egy a több ezer közül. Aki még itt tart rendszterváltás után ennyi évvel, az meg is érdemli.
#1313032010-04-15 15:09:12 Válasz a #131290. hsz-ra
Szia Josza!
Szüleim "nyerték" az utat, nem tudom hogy fognak majd dönteni.
De pontosítanom kell, nem termék bemutatón nyerték az utat, csak ez az iroda azzal is foglalkozik. És nekem ezért nem tűnik megbízhatónak.
Anyukám pár hete egy kereszt rejtvényt küldött be és állítólag ő nyerte a 2 személyes nílusi hajó utat.
Májusban kellene majd Győrbe utazniuk és ott kapják meg a papírokat.
Szia Asteri...
Az én mamám is most kapott levelet a Beck reisen-től, hogy nyert nílusi hajóutat...
hát nekem sántít a dolog..:-/
nem tudom..d elég rosszakat olvastam róluk....