Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9091
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132038 Üzenet linkje2010-04-25 14:23:52 

Péter!
Mi tavaly augusztus utolsó hetében voltunk Olympic Beach-en. Ez az üdülőhely szomszédos Paráliával. Egy jól kiépitett sétány kötöi össze a két települést. Hát bizony még ekkor is elég nagy volt a nyüzsi és a strandon is nagy volt a zsúfoltság. Mi is inkább a strandon kivüli partszakaszra jártunk fürödni, napozni.
Az időjárást úgy sem tudod kiszámitani. Szerintem emiatt kár görcsölni. Ha 40 fok meleg van és belemégy a tengerbe, akár hány fokos is, hidegnek fogod érezni. De ez pár perc mulva elmúlik.

Niki!
Parálián tényleg lebontják a hullámtörőket. Már tavály nyár végén, amikor mi ott jártunk, akkor elkezdték. Le is fotóztam.
Az INO nagyon jó választás. Új apartmanház. Tényleg nagyon szép. A part közel van és a központ sem esik tőle borzalmasan messze. Viszont csendes a környé, éjszaka lehet pihenni. Barátaink tavaly június első hetében voltak itt. Maximálisan elégedettek voltak vele.

# 9092
Greece4ever
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132127 Üzenet linkje2010-04-26 09:54:19 

Sziasztok! Gondoltam néhány megjegyzéssel kiegészítem az eddigi hozzászólásokat.
Tavaly nagyon lassan, későn indult be a szezon, bár egész nyáron nem volt olyan igazi szezon, mint előző években, az a tipikus paraliai óriási tömeg. Gondolom a válság (?) miatt...
Augusztus 15. után pedig a görögök már nem jönnek, akkor sem ha 40 fok van, de ez náluk valami olyan hülyeség, mint hogy aug. 20. után a Balatonon is vége a szezonnak. Bár a görögök (vagyis a környékbelieket értem ezalatt icon_smile.gif ) inkább csak vasárnaponként szoktak lejárni a partra a beach barokba.
Azért aki nyüzsgésre vágyik, még mindig jó helyen jár Paralián, lehet idén már több turista is lesz, ki tudja.
Én speciel ki nem állhatom a Menta és Omilos közötti nagyon keskeny, túlzsúfolt partszakaszt, kicsit lejjebb vagy följebb sokkal szebb, jobb a part, mert széles. Én a hullámtörőket sem szerettem strandoláskor, annak este, éjszaka volt hangulata, oda kiülni, stb... icon_smile.gif
Az időjárással kapcsolatban pedig nem lehet biztosra menni, hogy főszezonban nagyon jó lesz, tavaly pl. viszonylag sokat esett, többször volt hűvös. (De ez mindenhol benne van a pakliban.)

# 9093
Szivlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132128 Üzenet linkje2010-04-26 10:36:51 

Sziasztok

Pár Új hir Paraliáról icon_biggrin.gif

Szóval a hullámtörőket már le is bontották, már csak a viz alatt maradt egy két nagyobb kő, amit kintről felfedezni icon_lol.gif reméljük nem fog nyáron senki beléjük botlani icon_lol.gif A partot feltöltötték homokkal, igy az a keskeny kis part ami eddig volt kb 20-30 méteres partá szélesedett ( becsléseim szerint , nem mértem le pontosan) És még állitolag fognak hozni homokot, ugyhogy nyáron lesz hely mindenki számára, nem fognak a törcsik összeérni.....

A Gold és a Havanna megnyitott,de még csak hétvégente vannak nyitva...

A De Luxe-ot átépitik. Évvekkel ezelőtt vár szerü volt a külső kinézete, most megint ilyenné épitik ujjá...

Sok puszi mindenkinek....

Ha kérdésetek van irjatok..... icon_wink.gif

# 9094
Niki88
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132132 Üzenet linkje2010-04-26 12:29:49 

Gudli!!

Azt még megtudod mondani,hogy az ino az a Cocus bártól vissza fele van a templom felé haladva,azon az úton???,,mert most már tényleg nemtudom,a neten összekavartak már minket,azért próbálunk itt segitséget kérni tőletek icon_smile.gif mert ha igen akkor az nagyon jóó,nincs messze és legalább csendesebb egy picit (alvás szempontjából icon_smile.gif )
Kösssszikee szép napot!!!

# 9095
PetBeatman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132133 Üzenet linkje2010-04-26 12:35:24 

Még annyit kérdeznék ,h akkor vannak Paralian-csendesebb partszakaszok is ahol nyugodtabban lehet lenni szép környezetben vagy ez teljesen felejtős?
Tolo lenne még ami tetszene de nem tudom milyen ott az idegenforgalom,nyüzsgés,buli satöbbi!?

Köszi

# 9096
Emici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
172 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132135 Üzenet linkje2010-04-26 12:56:40  Válasz a #132132. hsz-ra Előzmény #132132

Szia Niki!
Bár nem tőlem kérdezted,de tudok segíteni.
Ha a Cocustól elindulsz a templom felé,
rögtön az 1. keresztutcában van(csak jobbra van utca) az Ino,a legutolsó apartman az utca végén. Tehát a Cocushoz legközelebbi keresztutca.
Bocsi,ha túl "kisegítősen" fogalmazok. icon_smile.gif

# 9097
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132137 Üzenet linkje2010-04-26 13:09:53  Válasz a #132133. hsz-ra Előzmény #132133

Ha valóban ilyen igényes vagy, akkor talán nem kellene másra bízni a döntést, hanem pl. végigolvasni a megfelelő topic-okat, vagy infomálódni, ahol csak lehet. icon_twisted.gif Szerintem nem is maradna kérdésed... Ha nem ezt teszed, nagy a valószínűsége, hogy a végén csalódott leszel, de elmondhatod, hogy voltál görögbe... icon_rolleyes.gif Paralia és Tolo teljesen más, de mégis lehet, hogy neked nem az igazi egyik sem. icon_confused.gif Nekem valami azt súgja, kezd el Paraliánál, s a tapasztalataid alapján később már könnyebb lesz dönteni. Paraliából is fel kell készülni; itt minden információt megtalálsz, csak olvasni kell! Vannak beszámolók, fotoalbumok, sőt kis videó is. Ha visszaolvastál volna, láthatnád, hogy van aki szinte soha sem menne máshova, mások meg soha nem mennének Paraliára! Hát ilyen egyszerű ez... icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif (Én is nyaraltam egyszer Paralián, jó szálláshelyet választottam, felkészültem, sokat kirándultam, jól éreztem magam, de soha többé nem mennék oda, amíg van másik... icon_wink.gif icon_biggrin.gif )
# 9098
PetBeatman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132138 Üzenet linkje2010-04-26 13:27:39 

Köszi h. apci!

Volt bennem annyi fáradság ,h visszaolvassak és pont emiatt nem tudok dönteni.Mindenki mást mond és nagyon nehéz így dönteni.Én nem 2 havi megtakarításomat fogom ebbe beleölni ezért vagyok ennyire kíváncsi.
Szeretnénk jól érezni magunkat.A tömegnyomort nem szeretjük de a kihalt üdülőfalvakat sem.
Ezért kérdeztem Tolo-ról.Nagyon jó fekvésű és szép hely viszont félő ,h nincs picit kihalt lesz.
Nehéz lesz eldönteni de egy vmi biztos.Nyáron megyünk Görögországba.icon_smile.gif
Remélem bármit is választunk jó lesz.

Szép napot.

# 9099
Keve
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132139 Üzenet linkje2010-04-26 13:37:33  Válasz a #132138. hsz-ra Előzmény #132138

Akkor menj Olympic Beachre, az sokkal nyugisabb, kisebb mint Paralia, jobban lehet pihenni is, aztán ha mégis nyüzsire, dizsire, bulira fantára vágysz akkor egyszerűen átsétálsz Paraliára!

icon_smile.gif

# 9100
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132140 Üzenet linkje2010-04-26 13:57:10  Válasz a #132138. hsz-ra Előzmény #132138

Talán még annyit tudok segíteni - és remélem, emiatt senki nem döngöl a földbe, hogy Paraila nem "GÖRÖGORSZÁG", bár ott van. Ez egy jó értelemben vett turistagyár, mondhatnám a görög Siófok. Ott minden a nyaralásról, szórakozásról szól. Eldugott, nyugis partszakaszokra csak a településen kívül számíthatsz, de azok elérése kocsi nélkül reménytelen. Ez nem csak itt igaz... icon_exclaim.gif Az egészen más karakterű, de valami miatt felkapott helyeken főszezonban mindenhol sokan vannak. csak (akár bérelt) járművel találsz nyugisabb helyekre. Ne bonyolítsd az életed! Nem azon múlik szerintem egy nyaralás sikere, hogy hányan vannak a strandon... icon_rolleyes.gif
# 9101
Niki88
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132147 Üzenet linkje2010-04-26 15:08:53 

Köszi Emici,azt hiszem megtaláltam:) mert ugyanis van egy térképem Paraliáról és kb. betudtam mérni ,hogy hova esik..
Igazából erre a részre számitottam( vagyis reméltem:) ),úgyhogy szerintem ebbe megyünk mert szimpatikus..Köszike még1x icon_smile.gif szép napot..

# 9102
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132200 Üzenet linkje2010-04-26 20:34:54 

Szia Szivlia!
Azt olvastam, hogy új hullámtörőket építettek a parttal párhuzamosan a medúzák miatt. Így van?

# 9103
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132244 Üzenet linkje2010-04-27 09:19:12 

PetBeatman!

Paralian is van nyugisabb partszakasz.Mi mindennnap elsétáltunk a kikötőn túl(a központtól kb. 10 perc) és ott egy hosszú homokos partszakasz található Olimpic Beach felé menet.Na arrafelé nem voltak sohasem sokan.
Üdv
Kuku

# 9104
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132246 Üzenet linkje2010-04-27 09:58:24  Válasz a #132133. hsz-ra Előzmény #132133

PetBeatman! Ha jól értelmezem, neked fontos a bulilehetőség és a nyüzsi, csak a parton nem akarsz heringeskedni. Ha így van, akkor Kukuval egyetértve amondó vagyok, menj nyugodtan Paraliára, mert az a kikötőn túli part tényleg nyugis.
# 9105
PetBeatman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132248 Üzenet linkje2010-04-27 11:20:26 

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!Végül döntöttem/tünk és Paraliara megyünk.Ha ki sem próbáljuk sosem tudjuk meg milyen csak hát ilyenkor az ember megpróbál okos lenni és tervezni.Legközelebb máshiva megyünk.Én pl sartira is mennék De inkább csak szezon végefele amokor még meleg a víz és lehet gyönyörködni és sokat vizisportolni.Szerintem mindenképp jól fogjuk érezni magunkat és ugyanezt kívánom mindenkinek aki nyaralni megy!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 606 607 608 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu