Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Június 22-én utazunk Neos Marmarasra a GT-vel, és az Athéné apartmanban fogunk megszállni. azt szeretném megkérdezni azoktól akik már az voltak az Athénéban, hogy hogy van felszerelve? Mármint mit kell vinni: evőeszközök, pohár, tányér, főzőedény készlet milyen? És egészében az apartman?
Köszönöm
#1306202010-04-08 08:19:33 Válasz a #130612. hsz-ra
Enci !
A Grandtours -Fórum-Nyaralás Neos Marmarason honlapján nagyon jó fórum van. Közvetlenül az idegenvezető Kata válaszol a kérdéseidre ! Nagyon segítőkész !
Szerintetek foglalás és iroda nélkül szeptember elején lehet valahol Marmarason szállást találni? mert csak akkor derül ki, hogy tudunk-e menni.
Szia Vaesz!
Biztos találsz szállást ne izulj e miatt,és szeptemberben már engednek is az árból!
Mi tavaly voltunk Marmarason, autóval mentünk 12 napra.Az első héten a Grand szállásán voltunk itthon előre legfoglaltuk,utána Toroniba szálltunk meg azt már saját szervezéssel intéztük helyben, ha mégegyszer autóval megyünk csak helyben keresünk szállást. Marmarason is volt szállás bőven,de mi Toroni előtti partszakaszt nagyon megszerettük ezért döntöttük Toroni mellett. Marmaras strandján az egy hét alatt nem is fürödtünk.
#1306692010-04-08 17:50:04 Válasz a #130621. hsz-ra
Szia!
Köszi szépen:D Mi pedig fordítva voltunk, tavaly szeptemberben Toroniban voltunk, és onnan ruccantunk át Marmarasra. Nekünk is nagyon tetszett a Toroni tengerpart, viszont én Neos Marmarasba szerettem bele, mert kell nekem az esti nyüzsi...itt nem a discora gondolok, mert az a halálom, nem azért megyek nyaralni, hanem mert tavaly pl. szeptemberben Toronin már egy csomó minden be volt zárva. Szeretem, ha esténként van élet, szól a zene, sokan vannak a tavernákban, számomra ennek külön hangulata van. Remélem, hogy sikerül eljutnunk nyár végén Marmarasra.
#1307472010-04-09 08:36:47 Válasz a #130669. hsz-ra
Szia!
Teljesen egyetértek veled.Mi is nagyon szertjük az esti sétákat és a tavernázást még ha nem is vacsizunk ,de egy coctélt szivesen elfogyasztunk egy tengerpari tavernában,és hát az esti Görögországnak különös varázsa van, amit mi is nagyon szeretünk,éjfélnél hamarabb mi még sohasem voltunk a szálláson egyik nyaralásunk alkalmával sem :wink:Torini ezt az igény nem elégíti ki, még főidényben is nagyon nyugodt.Ott igazából pihenni lehet.Marmaras nekünk is nagyon tetszett jó választás!
Nekünk SAJNOS ezen a nyáron több okból kimarad IMÁDOTT GÖRÖGOSZÁGUNK
Nektek viszont nagyon szép nagyaralást kívánok Marmarason!
Sziasztok!
Én új vagyok itt, de már olvastam a fórumot, és nagyon sokat segített abban, hogy Neos Marmaras mellett döntsek! Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik már jártak itt: melyik apartmant tudnátok ajánlani nekünk (a Grand Tourssal mennénk és az Athéné és a Politis között variálunk)? Fontos lenne, hogy közel legyen a part és csendes legyen a környék, mert este pihenni szeretnénk, és nem akarunk több kilométert gyalogolni a strandig, ha van 500 méterre is:)!
Járt már valaki ezek közül valamelyik apartmanban?
Jubu! Az Athéne apartmant tudom ajánlani 2008-ban voltunk Marmarason/Mi nem ott laktunk az Alexandrába ami most nincs/ akkor jártam az apartmanba. Ráadásul következő évben fel lett újítva. Nagyon klassz helyen vanjó a kilátással a tengerre. Marmaras pedig klassz kis hely.
Szia Jubu!
Az Athéne nagyon jó, csendes helyen van. Sokak által kedvelt. Nagyon sok visszatérő vendége van. Közvetlen tengerparti apartmanház. Közvetlen a ház mellett van egy kis öböl, ahol lehet fürödni, napozni. Egyébként a fürdésre alkalmas part, úgy 400 méterre van. A Politis egy száz méterrel messzebb van a strandtól. de közelebb a központhoz. Ez eddig nem volt a felhozatalban, az idén bérli először a Grand. Egyébként Marmaras nagyon jó választás.
Köszi a választ, most egy kicsit fáj a szívem, mert én is az Athénére gondoltam, erre pont mikor mennénk már nincs két ágyas szoba, csak a földszinten! A Politistól azért félek, mert szinte teljesen üres júniustól kezdve, arra valahogy nem kapnak annyira-bár a legfelső szintről valamennyire ellátni a tengerig...
De akkor kénytelenek leszünk az utóbbit választani... Illetve a Grand Toursos fórumon kérdezte valaki, hogy ha nincs két ágyas hely, a 3-ast megkaphatják-e, és azt írta a szervező, hogy igen, felár nélkül! Csak gondolom ezt akkor lehet kérni, ha elfogyott az összes kétágyas arra az időpontra...
Ragaszkodjak a kilátáshoz és várjak, hátha szerencsém lesz, vagy legyen a Politisz-esetleg az Athéné földszinti szobáiról nem tudtok valamit?
Hát én a tengerrenéző apartmanra szavaznék. Probáljátok meg az irodánál a három személyest hátha oda adják egy telefont megér.Reggelente és este gyönyörű a tenger.
Köszi Erika! Az lesz, meg várunk, hátha hamarabb telnek be a kétágyasak, és akkor lefoglaljuk a hármast ha lehet! A Politisbe van csomó hely, azt ráérünk foglalni, de úgy néztem, hogy kb ott lehet az apartman, mint az Athéné, és ott is a felső szintről volt tengerre kilátás! Már nagyon várom, bár még nem is foglaltuk le...
Köszi Erika! Az lesz, meg várunk, hátha hamarabb telnek be a kétágyasak, és akkor lefoglaljuk a hármast ha lehet! A Politisbe van csomó hely, azt ráérünk foglalni, de úgy néztem, hogy kb ott lehet az apartman, mint az Athéné, és ott is a felső szintről volt tengerre kilátás! Már nagyon várom, bár még nem is foglaltuk le...
Szia!
Mi is az Athene apartmanba megyünk jónius 15-től,s ketten leszünk 3 ágyasban. Felár nélkül megkaptuk.
Tavaly én is az Alexandrában voltam, ami szintén nagyon jó volt, de az Athene modernebb kicsit, ahogy Kata (Grandtours idegenvezető) elmondta nekünk. Illetve amellett mentünk el többször is, így láthattuk, hogy miylen szép.
Ha bármilyen kérdés lenne, akkor szívesen válaszolok, akár mailre is. Fényképeket is tudok küldeni, ha valakit érdekel.
A helyetekben én is az Athénét választam.
Az első nyaralásunkat Görögbe Marmarason töltöttük.Mi mivel nem tudtuk,hogy lesz még majd alkalmunk tengernél nyaralni,így mondtam páromnak,hogy csak tengerre néző apartmani szobát szeretnék.Mi az Alexandrában voltunk a legfelső emeleten a barátainkkal.
Nagyon super volt.Reggel mikor kelt fel a nap fent voltunk és gyönyörködtünk a kilátásban,ahogy megvilágítja a tengert a nap sugarai.
Nekünk nagy élmény volt ez a nyaralás.Kata is ahogy írtátok segítőkész és aranyos volt mikor ott voltunk.Állítólagosan az Alexandra most azért nincs,mert azt is felújítják,mint ahogy az Athénével tették.