#1331992010-05-05 21:09:17 Válasz a #133123. hsz-ra
Szia Nagyimre!
Én azért be szoktam kukkantani, hogy lássam készül-e ide vki, de asszem ez Neked most sovány vigasz...
Kár, hogy a Kassandra nem olyan népszerű a magyarok körében...
#1332102010-05-05 21:29:19 Válasz a #133202. hsz-ra
Sajnos Pefkohori nekem eléggé kiesik, kétszer ha eljutottam oda tavaly nyáron... Kallitheába, Afitosba, Possidire járunk inkább.
Egyébként ha majd csavarogni akartok Kassandrán ajánlom a mi kis falunkat Kassandriát (kedd piacnap). Nea Skioni közvetlen tengerpartján pedig láthattok egy pici, de csodás templomot a Szűzanyáról elnevezve.
Ez lehet, hogy kicsit OFF volt, de ilyen topic sztem nincs.
Ahogy néztem szerintem a félsziget hossza max 80 km lehet amiből adódik, hogy be akarom járni.
Nagyon tetszik a szigeten az a homokpad ami benyúlik a tengerbe
#1332262010-05-05 22:47:20 Válasz a #133217. hsz-ra
Sziasztok!
Időnként nézgetem mostanában beszélgetéseiteket. Pefkohori tényleg szép hely, én 1997 óta járok ide szinte minden évben - tavalyit kivéve - egyéni utazással, helyi szállás kereséssel. Akkoriban ez a falucska mindössze fele ekkora volt, de a szépsége megmaradt. Én júniús elején megyek most ki két hétre, így tudok majd aktuális árakat mondani. Most éppen az Iolit apartmant próbálom ki, mert sok jót mondatok róla. Igérem fogok itteni látnivalókról és érdekességekről irni a napokban, de ha kivácsiak vagytok bátran kérdezzetek, amire tudok válaszolok. Egyébként a falú eredeti neve Kapsohora volt. Most ilyen néven itt egy kellemes apartman ház működik..
Nem sok van hátra és utazhatunk.Engem könnyen meg tudtak győzni a félsziget szépségéről annak ellenére,hogy még soha nem voltunk G.o-ban.Isti minden infót szomjazva fogadunk!