köszönöm a válaszokat. valószínüleg elég lesz a 100 euró, mert a kártyától én sem óckodom, úgyhogy azzal tudunk tankolni mi is.
még egy kérdés: szerb dínárt a határ elõtt váltottatok, vagy odaát, és a macedon dínárt?
Szerb dínárt a határ után. Van egy nagy parkoló ahogy jössz át a határ után. Balra egy sárga posta. Ott váltottuk.
Macedón pénzváltót nem találtunk. Viszont szintén miután beléptünk az országba (Macedónia), van egy parkoló. Ott több kis bolt. Az egyikbe bemégy, pénztárcával a kezedben, tanácstalan arccal és meg fogják kérdezni, hogy valutát akarsz-e váltani...
Hétvégén indulunk GR-be és olyan kérdésem lenne h Tompánál, hol találom a pénzváltót?
(Szakmámból adódóan a Tompai határátkelõt javasolták a kollegák...)
Elõre is köszi a segítséget!
Viszont ezzel az ÖMW kúttal kapcsolatban nagyon sok negatív tapasztalat jött össze az INDEX fórumán; nem lehet kártyával fizetni, magyarok nem használhatják a WC-t (!). Javaslom inkább a lapovói ÖMW kutat, ez Belgrád után cca 100 km-re van, az egy barátságos hely.
Nos ez nem teljesen van így: kártyával nem akartam fizetni, így erre nem tudok mit mondani. De miért pont itt nem lehet?? A WC-t itt úgy használtuk, hogy nem is tankoltunk. Senki nem szólt, hogy nem lehet. Nem tudom: ez több ember észrevétele volt, vagy lehet, hogy egyedi eset?