Az Elli apartman 5 éve Olympic beach Palalia felőli szélén volt - azóta beépülhetett, a tengerrel párhuzamosan a második utcában.
Szép, tengerre néző apartmanok, esetleg a hátsó kertre.
Annyi negatív, hogy az ajtókat zárjátok be, ne csak becsukjátok, mert
bankkártyával kinyitották és tűntek el dolgok a szobából.
Barátaim jártak így 5 éve. Amikor meglátogattuk őket (mi Paralián voltunk), akkor mesélték el, hogy olyan furcsa volt a szoba és nem emlékeztek rá, hogy a bőrönd nyitva lett volna.
Utólag rémlett, hogy a lépcsőházban láttak szembejönni egy nőt
kártyával a kezében. Így raktuk össze, mi is történt. Próbálta jelezni az iroda felé, de átnézett rajta az ügyintéző.
A kár meg nem volt annyira jelentős.
Sajnos már görögországba is megérkeztek az utazó bűnözők. 10 éve még csak Olaszországban, Tunéziában, Egyiptomban volt ez divat, úgy látszik már Görögország is a célpontjaik között van. Jellemzően külföldiek, és jellemzően besurranó tolvajok.
És ha bezárom, akkor a kártya nem nyitja??? Ez biztos?
Én azt hittem, csak a házinéninek van kártyája... v másnak is lehet?
Bocsi, ha értetlen vagyok...
Mi semmi ilyet nem tapasztaltunk, de még csak nem is hallottunk róla. Természetesen nem vonom kétségbe, hogy ez az eset megtörténhetett, de azért nem hiszem, hogy ez volna a jellemző. Persze nem árt az óvatosság. Mi mindig bezártunk az ajtót és az erkélyajtókat sem hagytuk nyitva, ha elmentünk.
Sziasztok!
Mi július közepén megyünk az Elli apartmanba.
Ha valaki tudna küldeni infókat, képeket az apartmanról, és a környékről, nagyon megköszönném.
Először utazunk görögországba, nagyon örülnék, ha valaki megírná, mit érdemes a környéken megnézni.
#1328632010-05-03 21:34:45 Válasz a #132861. hsz-ra
Meteorák, Olympus hegy, Dion, Thesszaloniki-ezeken a helyeken voltak, nagyon szépek Emígy pontosan mikor mentek? Mert mi július 10.-én
Idén ellátogatunk majd Skiathosra, azt hallottam ez is nagyon szép
Az ajtón kívülről golyós kilincs volt, ami ha csak rácsukod az ajtót
nem nyitható. De ha nem zárod be, akkor a zárnyelvet sima
plasztik kártyával benyomva simán be tudnak menni.
Velünk ill. környezetünkkel ez az egy eset történt pedig jópárszor voltunk
kint. Nem is tartom jellemzőnek, csak sajnos már ott is jó óvatosnak
lenni.
Emici: Dimitros vagy Saris apartman. Szervezetten megyünk, így nem tudjuk melyikben lesz a szállásunk, majd akkor megmondják.
Fafe: Nincsmit Akkor lehet, hogy majd látjuk egymást