Szeretném kérdezni ,hogy lehet-e Nei Poriban bankautomatát találni vagy esetleg a közelben valahol .Még 27 nap és indulunk. köszi
Van neoi poriban automata templomnál de nekem 3 év alatt egyszer sem sikerült kivenni pénzt, viszont platamonban a templomtol kicsit felfelé az automatábol már sikerült
Nei Poriból vonattal át lehet menni Katerinibe, ahonnan busszal Olympic beachre és Paraliára. A Katerini-i állomást nem ismerem sajna, de onnan taxival se lehet túl drága.
Nei Poriból távolsági busszal Katerinibe lehet menni. A busz a templom környékén áll meg, a menetrend ki van írva.
Kateriniből helyi járattal Paraliára.
ti mit tanácsoltok, vigyünk itthonról napernyőt Nei Poriba, vagy vegyünk ott ,esetleg béreljünk?
Mennyibe kerül használni a tavernák előtti napozóágyakat? napernyőket?
Olyan jó itt az szakadó esőben, beborul ég alatt azon gondolkozni, vajon vigyünk e napernyőt vagy sem...boldog vagyok, hogy ma ez a legnagyobb problémám!
#1332922010-05-06 13:40:48 Válasz a #133286. hsz-ra
Szia Erinet!
Mi tavaly vittünk napernyőt, így abban, hogy mennyibe kerül bérelni, nem tudok segíteni. De a parton lévő napozóágyakat úgy tudtad igénybe venni, ha vettél valamit abban a tavernában vagy kávézóban, amelyikhez a napozóágy tartozott. Persze így a vásárolt frappé üdítő bármi egy kicsit drágább volt, de nem volt vészes árakon.
#1332932010-05-06 13:42:47 Válasz a #133100. hsz-ra
sziasztok! köszi mindenkinek az infót! ma felhivtam az apollon travelt mert kicsit megijjedtünk a görögországi hirek miatt de megnyugtattak hogy minket nem érint , azt mondták eddig csak az üzemanyag árak emelkedtek az élelmiszer stb a tavalyi áraktol nem sokban külömbözik kicsit azért bennem van a félsz de remélem minden simánn fog menni a határokonn is.