Az előbbi hozzászólásban hirdetett Dimitra apartman az egyenlő a Studio Castroval? És ha igen, akkor mi az oka hogy 2 neve van? Lefoglaltuk neten a szállás, és kezd idegesíteni, hogy 2 neve van ugyan annak az apartmannak, sőt az apartman tulajdonosával nem sikerült beszélnünk sem, hogy megérkezett-e hozzá a foglalás, vagy hogy mi a dörej ott
#1313832010-04-17 12:19:35 Válasz a #131369. hsz-ra
Szia!
A Casro a Dimitria egymás után vannak azaz azon a partszakaszon, ha rákkatintasz akkor fehozza a Dimitria képeit s ha végignézed akkor láthatod a plázst is, nagyon jó helyre foglaltál ne izgulj egyébként a közeli super marketben él egy magyar nő /azt hiszem a képen levő bolt az/ ők már 2009-ben adtak ki apartmanokat, ugy hallotuk hogy a Toroni Travelben is van érdekeltségük ez a Bazil Hotelnél van.
#1313852010-04-17 13:12:32 Válasz a #131369. hsz-ra
Igen.
Pl ezért is érdemes a Travel-en keresztül lefoglalni a szállást, mert akkor mindössze + 7 €-ért kapsz egy magyarnyelvű aszisztenvciát.
Egyébként a szállások ára legtöbb esetben ugyan az, mint amit a tulaj közvetlenül adna neked.
Mivan itt? nagy a pangás! senki nem jön nyáron Toronira? Júli végén augusztus elején lessz ott valaki aki fórumozik? Remélem jobb lesz mint Sarti. Ott kétszer voltam, tetszett nagyon, bár most vizsgaidőszak, államvizsga, meló után ránkfér egy hét nyugalom
#1331582010-05-05 19:02:11 Válasz a #133109. hsz-ra
Szia expertneo !
Mi 2007 ben voltunk Toroniban,és valóban nyugis , csendes hely.Kocsival mentünk és bejártuk a környéket, Sartiban is szétnéztünk de nem tetszett akkor a nagy nyüzsgés Viszont Toroni tengerpartja , öblei , kristálytiszta vize (főleg a várrom előtt ) csodálatos Ha nyugira és pihenésre vágysz, kiváló választás ! Bulizni , szórakozni vágysz ,átmégy Sartiba busszal vagy taxival. Kicsit olvass vissza , van sok leírás Toroniról!
Minket megfogott a hely és a táj , így mi idén meglátogatjuk ismét Toronit! Ha van kérdésed tedd fel , ha tudok szívesen válaszolok !
üdv! Pithon
Tényleg gyönyörű Toroni, szerintem sokkal szebb, mint Sarti, kristálytiszta a vize, és nincs hering-effektus. Mi tavaly szeptemberben voltunk, és már nagyon sok minden be volt zárva, bevallom őszintén, nekem egy kicsit hiányzott a nyüzsi. De ekkor viszont átmentünk Neos Marmarasra vagy Sartira.
Sziasztok!
Én két hét mulva megyek Toroniba.Két hétre.Hat éve mindig ott kezdjük azután összel még más-más helyre megyünk. idén Thassosra megyünk.Toronit nem lehet megunni valóban nagyon nyugis bérelünk autot és elmegyünk Vourvoura, Kalamitsire,az idén Christina Beac a "Halott város"az uj uticél az irják csodálatos ott a part és nem zsufolt.Van egy Gumotex kajakunk azzal elmegyünk a Sithon félsziget végéig Kartoliáig /Saskeselyük sziklái/ az idén befordulukl Kalamitsi felé/ha az Isten és Poseidon is engedi/ Ha érdekes dolgot akartok látni a vártól fél órányira egy második világháborus erőditményt találtok nagy földalatti termekkel és a hegytetőn ütegállásokkal. Ezt csak Potto Kufoból hajorol lehet látni ahogy kijövünk az öböl kijáratánál, de Toroniból elérhető gyalog.Na az ilyen túrák után nem hiányzik a nyüzsi, a motorok zugása, csak egy jó vacsora ,csodálatos naplemente,egy pohár bor./Apélia/
.
500 gr tisztított garnelarák 4.75-7.50
Nem tisztított nagyon nagy méretű 1 kg 12.75
Nyelvhalfilé 1 kg 4.15
Tisztított kagyló 1 kg 6
Apróhal (Gavros) 3.50
Sardella 1 kg 3.50
Holland sajtok(otthon is ismeretesek) 4.30-5.00
Helyi sajtok Kefalitiri 12.50/kg
Paradosiakó 13,40
Kolis 8-11.10
Kardhal 8
Sültrák 10
Saganaki vagy rák 12
Tzipura a mindenki kedvenc f@szénen készített halak 8
Kagyló saganaki 7
Tintahal karikák rántva 9
Tintahal töltve f@szénen 11
Polip 9
Mix hal 12
Saláták
Töltött pasdlizsán 5
Poka vegyes tál 4 személyes 6
Paraszt saláta 4 személyes 3.50
Trata speciál 4 személyes 6
Rák saláta 7
Általános egyéb saláták, amik inkább 1 személyes, de nagy adagok 3.50
Mi voltunk már Toroniban. Csendes, nyugodt település, tényleg csak a pihenni vágyóknak ajánlott elsősorban. Ezt azért mondom, mert nincs autóbérlési lehetőség, csak busszal tudsz átmenni Sartira. Ez viszont naponta csak kétszer jár, nem is túl pontos a menetrendje.
Sarti sokkal mozgalmasabb település, érdemes átmenni, esetleg ott bérelni járművet.
A strand és a part Toroniban nagyon szép, gondozott. Nekem csak pozitív tapasztalatom van.
Mi úgy oldottuk mega kiruccanást, hogy egy éjszakára átmentünk Sartiba,béreltünk egy apartmant az ottani utazási irodánál, így elmehettünk bulizni.
Edit
#1341432010-05-12 17:15:39 Válasz a #134115. hsz-ra
Toroniba is lehet bérelni autot a Sakis étterembe a Flóra asszony és az Alex segitségével ,Neos Marmarasból hozzák át .Sartiba csak egy alkalommal megy át busz ugy 12 óra körül .s 16,40kor jön vissza Toroni felé.
Szerintem a Basil Hotelnél a Toroni Travel is lebonyolit autó bérlést nagyon fejlődő társaság, érdemes Rájuk figyelni.
#1341472010-05-12 17:57:38 Válasz a #134143. hsz-ra
Toroni, autóbérlés.Csak közvetítéssel lehetséges Sartiból v.Neo Marm.-ból.Túl drága így. Napi 37,5-43,5 Eur. volt tiz nap tartamra az ajánlat. Buszra ülve /napi háromszori járat Toronin keresztűl/Neo Marm.-ban béreltem, 230 Eur.-t fizettem tiz napra.Mindez történt 2009.jun.22.-től juli.07.-ig Toroni Basil apm.-i nyaraláskor.
Sziasztok! Szeptember közepén megyünk Toroniba. Szándék választás volt, a lehető legnyugisabb helyet kerestük, kisgyerekkel fogunk menni, cél elsősorban a pihenés. Úgy tűnik, jól választottunk.
Volt már idén valaki? Már végigolvastam a tapasztalatokat, gyakorlatilag mindent tudunk A Vangelisben leszünk. Valaki jön még ekkor?