Sziasztok.
Egy idősebb ismerős házaspár szeretne Vrasnára utazni,de sajnos miután végigolvastam a topikot,sajnos nem találtam meg a kérdésükre a választ.
Az érdekelné Őket,h az a " hírtelen" mélyül mit jelent.
2 méter után ellep a vagy csak 10 méter után?
Aki már járt ott,kérjük írjon!
Köszönjük a választ.
#1260022010-02-15 14:05:46 Válasz a #125772. hsz-ra
szia!
mi voltunk ott : jól saccolod, 2-3 m és mélyül,de...a hangulata miatt idöseknek is, kiváltképp alkalmas,pláne utószezonban,csendes,nyugis,lehet használni térités nélkül a nyugágyakat, jókora sétákat lehet tenni,sok sok étterem, kiváló pékárúk....
szóval mi tervezzük ujra az idén! 8)
#1261082010-02-16 11:36:44 Válasz a #125772. hsz-ra
Helló!!
Én Vrasna függő vagyok Eddig minden évben ott voltunk, csak 1X Nei Poriba.
A tenger kristálytiszta, aprókavicsos, és nagy , gyönyörű hullámok vannak. 3-4 méter után nem ér le a lábam... meduzát még sosem látam, és a part nem tömegnyomor, nincs drágaság, nyugis, és csodás!!!! Én 100% ajánlom. Nálam dobogós!
Augusztus végén még szuper iő lesz, ebben biztos vagyok. A gumicsónak használata meg egyéntől függ. Mi speciál nem viszünk és nem használunk, inkább kipróbálunk valami helyben lévő vizi eszközt (pl. banán).
#1335612010-05-08 11:10:41 Válasz a #133559. hsz-ra
Egy hosszú, sárga színű műanyag vizi eszköz, amelyre a hosszúságától függően több ember is fel tud ülni, persze mellényben és kapaszkodni is lehet. Ez hozzá van kötve egy motorcsónakhoz és a nyílt vízen húz bennünket a motorcsónak. Tét: fennmaradni.
Bár néhány hete végigolvastam a fórumot, mégsem emlékszem mindenre. Bocs, ha már megkérdezték vagy már leírtátok. Tehát:
A Meandros Village-ben foglaltunk szállást, ezzel kapcsolatban az érdekelne, hogy mennyire felszereltek az apartmanok, mi az, amit feltétlenül vinni kell?
Úgy emlékszem, azt írtátok, hogy a tulaj egy házaspár, a férj görög (Poli), a feleség magyar (ő Enikő). Na de a férj tud-e magyarul - ha nem, akkor vele milyen nyelven lehet kommunikálni?
Ha a meteorákhoz szeretnénk elmenni (nem szervezetten, hanem csak úgy priváti), mindegy milyen napon megyünk? Csak kívülről lehet-e megnézni? Nagyon béna kérdés, hogy a hét melyik napján, a nap milyen órájában lehet megtekinteni? Gondolom kívülről mindegy mikor (kivéve ha sötét van )... de, ha beeresztenek, akkor biztos van egyfajta "látogatási idő".
#1348172010-05-18 09:01:59 Válasz a #134772. hsz-ra
Szia Eti!
Belűlről is látogathatóak a kolostorok.
A hellasz.hu nyitó oldalán gördítsd le a "Tartalomjegyzék"-et, majd ott nyisd meg a "Leírások" rovatot. Abban megtalálod a Meteórák leírását, a végén a kolostorok nyitvatartását is. Remélem nem változtatták meg azóta.