Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1111
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13420 Üzenet linkje2006-08-05 20:47:50 

Ti nem csináltatok képeket?

De ige, csak nem digitális géppel, igy csak papir képeink vannak. De olyan jó néha megnézni õket!
Leticia

# 1112
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13421 Üzenet linkje2006-08-05 20:50:50 

[quote="jeki5"]sziasztok!!!

Franc21!

szerintem olvassd vissza ezt a 74-75 oldalt, tudom hogy soknak tünik, de minden benne van, amiket kérdeztél. Én például olyannyira értékesnek találtam a hozzászólásokat, hogy amiben nagyon sok a konkrétum (pl menetrend, hol a legjobb a gyros, mit érdemes megnézni), kigyüjtöttem, és kinyomtattam õket, mert egyesek itt részletesebben leírnak mindent, mint egy útikönyv icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Szerintem is érdemes visszaolvani, én is hasonlóan tettem elutazásunk elõtt, kigyüjtöttem az infókat, kinyomtattam, s vittük magunkkal az útra.

# 1113
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13422 Üzenet linkje2006-08-05 20:53:56 

forrai írta:

Ilyen gyönyörû reggel Paraliára.
Mi most jöttünk haza, de kívánok mindenkinek nagyon szép utat. Mi máris visszamennénk!
[/img][/list]
[/url][/quote]

Ez a fotó tényleg gyönyörü! Nekünk nem volt ilyen szerencsénk, ugyanis amikor kimentünk, hogy megnézzök a napfelkeltét, kissé felhõs volt az ég, igy nem volt ilyen szép a látvány. De a fotóalbumban is láttam már 1-2 klassz képet, igy kicsit kárpótolva érzem magam.

# 1114
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13423 Üzenet linkje2006-08-05 21:14:57 

Tényleg gyönyörû ez a kép!!

Már alig várom hogy láthassam a paraliai napfelkeltét!!!

# 1115
Forrai
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13430 Üzenet linkje2006-08-06 13:09:44 

Még egy kép, hogy még jobban vágyódjatok! Ha jól akarod érezni magad, jól is fogod! Rajtad múlik, a lehetõség adott! Jó utat!

# 1116
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13432 Üzenet linkje2006-08-06 13:21:29 

Szia jeki!!
Mi ma jöttünk haza Paraliaról, de már mennék vissza. A hütõtáskával kapcsolatban, szerintem ne vigyél fel a buszra mert nem fértek el.Mi felvittük a gyerek miatt, hogy a lábát rátegye, de a szegedi megállásnál letettük a csomagokhoz, mert nem lehetett elférni. szúnyogok elvétve vannak, naptejet vigyél mert nagyon húzós. Medúzákkal nem találkoztunk, de a víz elég koszos volt, esténként nem takaritották. Pokrócot ne vigyél, mert a homoktól nem tudod kirázni, lehet 1 euroért kapni gyékényt és addig kibirja amig ott vagytok. Pokróc nagyon sok helyet foglal és felesleges. Jó pihenést és idõt kívánok!!!

# 1117
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13435 Üzenet linkje2006-08-06 15:27:58 

köszi Márta!

holnap indulunk, már bepakoltam a cuccos nagy részét.
egy kis hütõtáskát azért viszünk, nem olyan nagy az, sztem elférünk tõle, de abban lesznek a szendvicseink, meg az üdítõkicon_smile.gif

ilyen jofajta gyékényt viszek, aminek a végén van felfujhatos párna, nem pokroc-anyagbol van, könnyen lepergeti magárol a homokot, és kis helyet foglal:)

köszönöm a tanácsokat mindenkinek, különösen Krisztának, Rebekának, Rékának, Monának, és annak a sok embernek, akik a hasznos hozzászólásaikkal könnyebbé tették a paraliai utazásaimhoz az elõkészületeket!

Majd jövök a beszámolóval!!!!! icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif

# 1118
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13436 Üzenet linkje2006-08-06 16:00:01 

Jeki5!

Jó nyaralást kívánok neked, na és persze szuper idõt!!!

Ha hazajöttél várjuk az élménybeszámolót és fotókat!!! icon_smile.gif icon_smile.gif

üdv.

# 1119
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13439 Üzenet linkje2006-08-06 16:32:59 

De jó neked Jeki5! Itt esik az esõ és fázom. icon_cry.gif Mennék én is legszivesebben.
Anno a buszra mi is felvittük a hûtõtáskát, nem volt vele gond. Útközben az ülések közötti közlekedõre raktuk, a busz megállásakor természetesen a két ülés közzé. Más is így tett, nem volt belõle gond. Másik megoldás az összehajtható hûtõszatyor, ez beférhet kis helyre is, ill. a benne lévõk fogyása során a mérete is csökken. icon_wink.gif

# 1120
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13440 Üzenet linkje2006-08-06 16:35:35 

na ez az, nekünk olyan hûtõszatyor van, szoval mire odaérünk, addigra csak az akkuk lesznek benne:)
# 1121
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13444 Üzenet linkje2006-08-06 17:05:36 

jeki5!
Jó utat nektek holnapra, kellemes nyaralást! Ha hazatértetek várjuk a képeket és a beszámolót!

# 1122
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13448 Üzenet linkje2006-08-06 19:08:26 

Ok, lesz beszámoló, meg képek is, rengeteget fogok fotózni, mert imádok fotózni icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif

Nektek meg itthon kitartást!!!!!

# 1123
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13453 Üzenet linkje2006-08-06 21:07:35 

Sziasztok!

Paralián szeretnék kagylókat szedni,lehet sok van?És ha vannak akkor milyenek sima snassz mezei lapos vagy vannak olyan szép csavartak is?
Tudjátok?!
És ha sikerül oly szépet szedni akkor azokból hogyan lehet kiszedni az élõ kagylót?

Köszi a válaszokat! icon_wink.gif

# 1124
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13454 Üzenet linkje2006-08-06 21:36:52 

Lehet,hogy hülyeséget kérdeztem? icon_redface.gif
# 1125
Franc21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13459 Üzenet linkje2006-08-06 23:09:44 

Sziasztok!
Jeki5 köszönöm a tanácsot. Én is azt hiszem akkor inkább gyékényt visszek és jól bevásárolok.
Már csak egy hét és indulunk, már teljesen be vagyok zsongva. Már iszonyatossan várom. Még soha nem vártam ennnyire semmit. Vagyis mégis. A kis öcsém születését, aki novemberre van kiírva. Na ez nem ide tartozik. Szóval már iszonyura szeretnék uton lenni.
Ha haza jövünk és nem baj megirom az élményeimet. Addig majd néha hozzá szólok:)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 74 75 76 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu