#1340902010-05-12 11:29:46 Válasz a #134021. hsz-ra
Kedves Ekiss, küldj egy e-mail címet, és remek fotókat tudok küldeni arról, hogy milyen tiszta a víz, és mennyire messze vannak a kishajók, csónakok a strandolásra való területtől!
Olajfoltok? Nevetséges!!!! Görögország a kristálytiszta vízről (is) híres. (Több part megkapta a kék zászlós minősítést!) Azt nem mondom, hogy néha nem hozott ki a víz kisebb szemetet, de a legnagyobb darab egy nejlonszatyor volt... és azt is csak akkor, amikor nagyon fújt a szél és nagy hullámokat kavart.
Kishajók miatt aggódóknak írom, hogy nyáron Toloban a négyéves kis törpénk egyedül járkált ki, be a tengerbe és nagyon élvezte, amikor apu vagy a bátyja hátán egészen a kishajókig úsztak!!! Nekünk egyáltalán nem volt zavaró, sőt a hajnali hangulatot fokozta.
Bocsánat, lehet, hogy csak elsikkadt a kérdésem, de továbbra is szeretném tudni, hogy hogy a manóban tudnám felrakni az úticélt meg a hátralevő napokat a login nevem alá? Nekem ugyanis nem jön fel az az "alfül", hogy "beírás" (ahogy azt leírják, ilyen fül nálam nincsen). Szeretnék csatlakozni azok táborához, akiknek már csak 9 napot kell várniuk az indulásig...
A másik kérdésem: a Culture Travelnél lehet kártyával fizetni?
#1341072010-05-12 13:32:21 Válasz a #134105. hsz-ra
A fősorban a Hellasz.hu-ra kattintasz, ekkor bejön a főoldal, ott az utazásnál megtalálod a beírás címkét. Ha nem, akkor valószínüleg nem vagy bejelentkezve a főoldalon, csak a fórumon.
#1341192010-05-12 14:40:44 Válasz a #134109. hsz-ra
Na most sikerült, tényleg az volt a hiba, hogy csak a fórumra voltam bejelentkezve. Viszont újra kellett regisztrálnom (vmiért nem engedett be az eredeti nevemmel). Így viszont itt a fórumon nem tudtam az "új" névvel írni...
Nem tudtam, hogy két külön regisztráció. Valamit nyilván nagyon elbénáztam. Ennyit az informatikai tudásomról. Most viszont a fórumon emiatt továbbra sem fog látszani, amit az utazásról beírtam. Béna vagyok... Brr.
#1341322010-05-12 15:35:53 Válasz a #134120. hsz-ra
hát igen, de amikor ugyanazzal akartam regisztrálni, akkor kiabált, hogy ilyen felhasználó már van, válasszak másik nevet. Ha meg csak simán be akartam lépni ugyanazzal, akkor mindig azt mondta, hogy hibás login/jelszó páros... Nem értettem a dolgot.
#1341562010-05-12 19:16:52 Válasz a #134058. hsz-ra
Sziam Timba és Mindenki!
Örülök, hogy Ti már csomagoltok. Jól esik hogy sajnálod, később megyünk és nem találkozunk. Elnézva a Tolosók összeetartását, jövőre, mint már Joszának is "mondtam" majd szervezkedünk, hátha sikerül összehozni egy közös nyaralást.
Addig is kívánok az "előnyaralóknak" nagyon-nagyon csodás időt, tengert, hangulatot és persze nagyon jó utat!
Tavernákat, boltokat nem kifosztani
üdv. és p. Katonalány
Sziasztok! Gyakorlott buszos utazóktól kérdeznénk: hogyan lehet folyadékot vinni az utazáshoz? A GT honlapján, ill. prosijában az szerepel, hogy "Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos üdítő, sör és ásványvíz". A fórumot visszaolvasgatva azonban azt írjátok, hogy feltétlenül érdemes vinni. Ezek szerint ez csak az autósokra vonatkozna, a busszal utazók csak kint tudnak feltankolni? Jól értjük? (Ill. akkor csak a sofőrnél tudunk innivalót vásárolni útközben?)
Mi a helyzet a kicsi, szatyor méretű, puha hűtőtáskával ? (Ülés alá helyezhető méret.) Azt ugye felvihetjük?
A másik kérdésünk: nagyon rossz az íze a csapvíznek, vagy pedig egészségügyi okai vannak, amiért nem javasoljátok a csapvíz fogyasztását?