Végre mára sikerült "kivégeznem" a fórumot. Begyűjtöttem az infókat. El is raktároztam. Egyelőre még a beszámolókat nem olvastam el, de ami késik, csak lassan jön.
Szóval két hétre mennénk szeptember elején.
Kérem szépen az idén utazókat, hogy jó sok szálláshely infókat gyüjtsenek be, amiket csak ott helyben lehet.
Még mindig nem tudjuk, hogy mivel jutunk el Pargába. Leginkább autóban gondolkodunk, csak az a bibi, hogy nincs autónk. Szóba jött, hogy esetleg betársulnánk valakikhez. Egyelőre a puhatolózás megy a család és az ismerősök körében, hátha kedvet kap valaki. De olyan messze van még szeptember, addigra biztos megoldódik. A buszos bulit sem zárjuk ki, de akkor mindenképp last minut.
Aztán még a Brindisiig vonattal, onnan komppal verzió is esélyt kaphat. (Így voltunk Korfun nászúton)
Láttam, hogy van aki már 4 nap múlva utazik...jó utat kívánok neki(k). Remélem jó sok friss infóval lát el minket hazaérkezése után.
A Paxos, Antipaxos kirándulásnál van olyan hajó, ami nem csak fél órára áll meg Antipaxosnál? Pár éve még Korfuról mentünk ilyen kirándulásra, de nagyon kevés időt kaptunk Antipaxosnál, és nagyon távol állt meg a hajó, még a partra se lehetett kiúszni, így nem láttuk a prospektusban beígért alabástrom homokot.
Megy vki innen az Apollónnal az első turnusban?? Ha igen, írnátok a szállásokról?
Szóval akkor a Paxos-Antipaxosnál vagy ez vagy az?
Nem megy ki a strandra,ha a kék barlangot is meg akarom nézni?
Ez így elég gáz...
Legalábbis nekem.
Remélem van a kikötőben olyan variáció is,ahol mindkettő él.
Sajna az Apollón által szervezettekről semmit nem lehet még tudni.
A prospektus nem említi a programot.
Nagyon érdekes volt Parga teljesen borús volt szemben a szigetek pedig szép naposak és teljesen hirtelen váltott át ezt örökítettem meg ezen a szerintem érdekes képen.
Ha esetleg másnak is tetszik szavazzon majd rá it az érdekes képek versenyén
Egyébként a mi utunk olcsó húsnak híg a leve volt mivel nagyon olcsóra lealkudtuk, de a barlangokat nem láttunk és a nagy hullámzás miatt Antipaxoson sem fürödhettünk.
DE viszont Gaioson sok időnk volt körbenézni és az idő is kividult.
Ottis találtunk egy remek éttermet
útitársunk törvényét figyelembe véve minél kevésbé csicsás az étterem annál finomabb a kaja
#1343732010-05-14 11:19:52 Válasz a #134370. hsz-ra
Az nagy rohanás lenne az egész
Sok bába közt elvész a gyerek.
Egy napba lehetetlen mindent belesűríteni vagy akkor 6-kor indultok 10 percet fürödtök Gaioson negyed órát álltok.
Nem lenne jó szerintem.
De van egy megoldás elmész Antipaxosra kiveszel egy szobát rendesen körbenézel másnap áthajózol Gaios-ra és onnan visszajössz Parga-ra
Viszont ha azt vesszük, hogy onnan már csak 11 kilométer Korfu ahová annyira menni akarsz lehet utánna kéne nézni Korfuról is rendszeresen jönnek ide hajók.
Én már nyaraltam úgy Tolóban, hogy megvolt a szállásom, de közben elmentem pár napra Hydra szigetére.
A hajóutat ne úgy képzeld, hogy most eldöntöd és akkor az lesz.
Az útvonalak a kapitányoktól függenek, szerintem
max akkor szólhatsz bele ha egy nagy társasággal kibérlitek az egészet.
Viszont a választás joga a tiéd
Ott fog állni több hajó akik között választhatsz, de lehet, hogy pont nem lesz Virka Beach-es.
És ugye az áraktól is függ, kinél mennyit lehet alkudni.