Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9196
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dinnyebubus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134570 Üzenet linkje2010-05-16 12:37:13 

Tibibaba

Van kint egy ismerősöm és ő mondta, hogy pont az a 3 nap necces, mert vmi nagy ünnep van olyankor. Azért szívesen vennék pár infot tőled, hátha már a katalógusok közelében vagy. icon_smile.gif Mondjuk azt én is nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán ne legyen hely, de nekem ezt mondták...

Szép napot!
Timi

# 9197
Kisvacak
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134575 Üzenet linkje2010-05-16 13:20:55 

Bee írta:
Sziasztok! Mi is Paráliára megyünk. Június 15-vel a Caravelbe, remélem jó lesz. Már voltunk Parálián, csak a szállás új.

Egy kis ízelítő.

Panos a tulaj, tökéletesen beszél magyarul, és nagyon segítőkész.

# 9198
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134576 Üzenet linkje2010-05-16 13:32:46  Válasz a #134575. hsz-ra Előzmény #134575

És hihetetlenül jó fej!
Ha másért nem, akkor Panos miatt bármikor visszamennék Paraliara! Mert Vele nem csak a nyaralásról lehet beszélni, hanem a görög történelemről, és egyéb értelmes dologról is! Én nagyon kedvelem, ezért járok el a Magyarországon szervezett éves bulijára is.

# 9199
Kisvacak
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134585 Üzenet linkje2010-05-16 14:09:15 

Két alkalommal volt, hogy úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk a nyaralásunkat. Mivel nála az egész szezon foglalt, mindkét esetben Ő telefonálgatta körbe az ismerőseit, hogy hol van még hely pár napra. Az egyik alkalommal csak Olympic Beach-en talált szállást, ahová a saját kocsijával vitt át, hogy le tudjuk foglalni a helyet.

Ez az hiszem több, mint amit egy szállásadótótól el lehet várni. icon_biggrin.gif

# 9200
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#134590 Üzenet linkje2010-05-16 15:35:52 

Sziasztok!
Bitang (Tibibaba néven láttalak még nemrég, nevet változtattál?), jó ötleteket adtál a beszámolóddal, köszönöm. Kalandos nyaralásotok lehetett, jó volt olvasni.

Pontikos, köszönöm a tippeket neked is. (Meteoráknál már jártam.) Katerinibe szeretnék mindenképpen benézni, mert közel van. Az Olymposra is jó lenne feljutni, legalábbis egy darabig.icon_smile.gif
Skiathost nagyon bántam annak idején, hogy nem jutottam el oda, azt jó lenne most pótolni. Bár a párom nem igazán rajong a hajókázásért…

Eere és Imgi!
Köszönöm nektek is a tippeket, ezeket is elmentem. (Thesszalonikit most kihagyjuk, maradunk inkább a nyugisabb helyeken – én már voltam ott kétszer korábban, de a párom ezek közül még egyik helyen sem járt.)
D.

# 9201
Bee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
157 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134597 Üzenet linkje2010-05-16 16:50:35 

Köszi Kisvacak és Csutek, már alig várom hogy ott legyünk. 1 hónap. Remélem nem esik úgy az eső majd mint ma.
# 9202
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134601 Üzenet linkje2010-05-16 17:39:41 

doro!
Skiathos valóban gyönyörű hely, de a hajóút rendkívül hosszú. Ahogy írod a párod nem rajong a hajókázásért, akkor jól fontoljátok meg, nehogy rossz élmény legyen belőle!

# 9203
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#134617 Üzenet linkje2010-05-16 20:17:10  Válasz a #134601. hsz-ra Előzmény #134601

Skiccpausz, köszönöm a jó tanácsot, megfontoljuk. Nem fogom erőltetni, ha a páromnak nem lesz kedve.

Mivel én szeretek hajókázni, így a negatív tapasztalat és egy év kihagyás után tavaly felszerelkeztünk gyógyszerrel, de végül nem kellett, mert nagy hajóval mentünk és ott nem volt semmi probléma.

Ezek szerint te voltál ilyen kiránduláson. Mennyi időt lehet kb. a szigeten tölteni?
D.

# 9204
Gergo9
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134759 Üzenet linkje2010-05-17 17:15:21  Válasz a #134575. hsz-ra Előzmény #134575

Érdemes erre a címre magyar nyelven írt levelet , vagy csak angolul van értelme?
# 9205
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134783 Üzenet linkje2010-05-17 21:17:50 

doro!
A szigeten nagyon kevés időt lehet tölteni. Mivel a kirándulás árában nincs benne az étkezés, magatoknak kell gondoskodni a kajáról és ugye ez is időt vesz igénybe. Az odaút folyamán van egy megállás fürdési lehetőséggel, ott elég sok idő megy el, tehát magán a szigeten ill. Skiathos városban szerintem kevés időt lehet eltölteni. Emlékeim szerint még igazán körül sem tudtunk nézni és máris kellett visszamenni a hajóhoz. Természetesen velünk is előfordult a szokásos történet, hogy egyvalakire kellett legalább egy órát várni. Egyszóval a hajóút hossza és a Skiathos-on töltött idő rövidsége miatt nekünk ez a fakultatív nem igazán jött be.

# 9206
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134863 Üzenet linkje2010-05-18 13:32:22 

Sziasztok !

Skiathosi útnál számoljatok a következő utazás idővel
3-óra buszozás oda
3-óra hajózás
2-óra kukunáries fürdés (ha rosszul írtam bocs)
2-óra Skiatos város
3-óra hajóút vissza (mi láttunk delfineket)
3óra buszozás Paraliára

Hűtötáskát telepakolni itallal mert a hajón nagyon drága és kaját is érdemes vinni.
Hajnalban indultok és este érkezetek, de aki nem volt még szigeten (mint én is) annak szerintem felejthetetlen (de hosszú). icon_wink.gif

# 9207
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#134889 Üzenet linkje2010-05-18 15:51:15  Válasz a #134863. hsz-ra Előzmény #134863

Kedves Skiccpausz és Bofefe!
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek a hasznos információkat. Ennek tükrében még meggondoljuk, tényleg igen hosszú az utazás.
Mi jártunk már Thassoson (2x) és Korfun, hajókáztunk is párszor, így lehet, hogy ezt most inkább kihagyjuk. Tudom, hogy minden sziget más és nem érdemes őket összehasonlítgatni, szívesen megnézném Skiathost is.
No de nehogy teljesen off legyek: Paralián az előrejelzések szerint (amit én láttam) jövő hétre 24-26 fokot jósolnak. Remélem bejön - elég ebből a hidegből, nyaralni szeretnék. icon_smile.gif
D.

# 9208
Emici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
172 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134910 Üzenet linkje2010-05-18 18:39:48 

Én is azokat a hőm.-i adatokat láttam.
De hogy Tunéziában csak 13-15 fok van,az kicsit durva!!
Tipp: ha találsz a többi utitársak között az apartmanban olyat,aki menne Skiathosra
és szimpatikus,szerintem Te nyugodtan csatlakozz és menj el. Voltam már én olyan utastárssal,
aki vágyott a Meteórákhoz,de én már 2-szer láttam,ezért nem mentem vele.
Szerintem Te is boldogabban jönnél haza,ha egy álmod teljesülne és ezt a párod is megérti.
Addig Ő elmehet kvadozni,motorozni... a Billy's apartman tulaja,azt hiszem Panos, biztos segít neki.
Barátnőmék is imádták és nem csak az Ő apartmanjai utasait viszi el ilyen kiruccanásokra,
főleg nem előszezonban. icon_smile.gif
Jó utat és szép időt Nektek!

# 9209
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134911 Üzenet linkje2010-05-18 18:50:23 

Emici írta:

Addig Ő elmehet kvadozni,motorozni... a Billy's apartman tulaja,azt hiszem Panos, biztos segít neki.
Barátnőmék is imádták és nem csak az Ő apartmanjai utasait viszi el ilyen kiruccanásokra,
főleg nem előszezonban. icon_smile.gif
Jó utat és szép időt Nektek!

A Billiy's apartman tulajdonosa egy hölgy, akinek nem jut eszembe a neve. Panos a Caravel tulajdonosa. Bárkit elvisz a túrára, aki jelentkezik és kifizeti a tarifát. Nagyon jó túrákat szervez! Megéri, mert nem csak ergy vidám túrán vehetsz részt, de nagyon jó társaság is Panos!

# 9210
Emici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
172 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134916 Üzenet linkje2010-05-18 19:19:58 

Köszi,Csutek!

Anno 10 éve,amikor a barátnőmék voltak,még Panosé volt a Billy's is.
Ráadásul egymás mellett vannak,vagy szinte egym....
Elvitt a leányzó oda,ahol ez a két apartman található,
a hotel europa és eleni tengerfelőli jobboldali utcájába.
És tényleg,mint Te is írod,Csutek (olvastam a beszámolód),
nagyon jó progikat szervez!!!
Szép apartmanok.
Boldogan emlékezett a kamaszkorára!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 613 614 615 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu