#1353122010-05-22 12:45:26 Válasz a #134989. hsz-ra
Arról esetleg lenne valakinek infója,hogy mit takar az utazási irodák által Paralia-hoz írt "vízieszközök bérlésére van lehetőség" mondat?
Vízibicikli,kajak kenu, netán esetleg lehet motorcsónakos ejtőernyőzést is kipróbálni?
#1353182010-05-22 14:37:04 Válasz a #135312. hsz-ra
a parton van (legalábbis tavaly volt) olyan kölcsönző, vagy minek lehet nevezni, ahol ilyen vizi-okosságokra lehetett befizetni. Beülsz egy felfújható izébe, és kishajóval húznak jó gyorsan, meg ilyesmik. Tavaly ha jól emlékszem volt közöttük magyar is.
Az eddigi hideg és a tegnapi egész napos eső után talán kezd visszatérni a nyár..
Goldban a megszokott péntek mellett vasárnap is ladies night - hátha valakit ilyen jellegű info is érdekel...
Havanában még csak a péntek a ladies night.
Omilosban mg többnyire szerbek vannak, ennek értelmében a zene nagy hányada is szerb...
Sziasztok!
Mi julius 26 án mennénk paráliára, szeretnénk szállást találni de 9 éj 10 napos szállásokat nagyon kevés utazási iroda kinál!
Ha valaki tudna privát appartmant/studiot az irjon vagy esetleg telefonszáma ottani utazási irodának megvolna az nagyon jo lenne!
Aki tud segitsen !
Köszönöm !
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy Paraliaból Thessalonikibe van-e vonat és mennyiért? mert azt szeretnénk kiszámolni,hogy utazasi irodan keresztül olcsóbb-e elmenni,vagy vonattal Szalonikibe és onnan ingyenes busszal a Waterlandhoz??
#1353662010-05-23 12:30:24 Válasz a #135364. hsz-ra
Igen van vonat! Vagyis kateriniböl! Ezt pontosan tudom!
Mivel 5 évvel voltam parálián vonattal!
De csak intercity amin ugye megkell vásárolni a vonatjegyet és a hely jegyet is!
Viszont a mostani árakat nem tudom!