#1353332010-05-22 18:59:16 Válasz a #135255. hsz-ra
A jogsit nem ellenőrzik, de ha egy kötekedő rendőr kéri akkor problémás lehet. De a legnagyobb veszély nem ez, hanem az esetleges baleset, amikor hacsak "B" jogsink van akkor úgy veszik mintha semmink sem lenne! Persze ennek ellenére sok-sok ezer honfitársunk robogózott úgy hogy csak "B" jogsija volt, vagy még az sem. Egyik ismerős családnak a 14 év alatti fiának is kiadta a robogót (pedig semmilyen jogsija sem volt)a motor kölcsönzős.
Kis családommal az idén Pargán szeretnénk nyaralni. Megnéztem pár ajánlatot, nagyon szimpatikus, hogy a feleségem féláron tud velem utazni a Walter Travelnál. A feleségem fél, nehogy "olcsó húsnak, híg a leve" című előadásban vegyünk részt. Nektek milyen tapasztalaitok vannak velük kapcsolatban?
Gondoltam, hogy csak türelmetlen vagyok. A múltkor néztem a listát, és láttam, hogy 1-2-en múlthét elején indultak, csak nekem már olyan régnek tűnt, hogy azt gondoltam, hogy haza kellett már jönniük.
Szia Apofillit.Mi tavaly voltunk a Walterrel Pargan és nagyon megvoltunk elégedve velük.A szállás kifogástalan,az idegen vezető egy kicsit lassú volt.Melyik apartmanban lesztek?
#1356872010-05-26 19:43:09 Válasz a #135323. hsz-ra
Szia Vio! Korábban a Gardent tervezted Pargán, ezt választottad vagy mást? Egyedül az általad talált térképen látni, hogy hol helyezkedik el a studió. Remélem ez lesz az! Még senki nem tudott róla információt adni, de majd mi beszámolunk! Már csak 2, azaz kettő hét az indulásig!