tegnap még 4 embernek 84, ma már 184 az út Athénba...és senki nem akciózik, fapad sem jár arra...na sikerült jól elkeserednem
Szia Gabako!
Ne keseredj el, ez napról-napra változik! Ha minden nap ránézel egyszer az oldalra, akkor tuti, hogy nemsokára lesz akciós jegyetek, rendszeresen adják 30,000 Ft alatt darabját... (Mondjuk a 21,000 Ft-os ár az tényleg nagyon jó lehetett, én még ilyen olcsón nem láttam Malév-jegyet!)
Sziasztok!
Új MALÉV ajánlat van. Athén, Szaloniki 29.900,-Ft ért. Legalább is
ezt írják. Nem mélyedtem el az ajánlatban.
Nagyon jó nyaralást kívánok a most és később utazóknak egyaránt.
Üdv.
czoki
Ezzel együtt teljes szívemből drukkolok nemzeti légitársaságunknak, egyszerűen csak MOST nem vennék tőlük jegyet...
Kizárt, h egy ekkora légitársaságot csődbe visz az állam és az utasokat meg lesz..ják! Ez olyan, mint a BKV meg a MÁV. Mindegyik halott mégis működik.
Én annyira bízom, hogy MEGVETTEM!!!!!
MEGINT AKCIÓ!!!
Köszi mindenkinek, a bíztatást: 2 felnőtt + 1 gyerek + csecsemő 80700FT
Most kell venni!!!!
Én is vettem az akciós repjegyekből. Ennyiért kár lett volna otthagyni. Eredetileg úgy volt, hogy autóval megyünk Lefkadara, de most új úti cél után fogok nézni. Az akciós repjegy árából autóval biztos nem úsztuk volna meg. Én jobban izgulok a görög helyzet miatt mint a Malév esetleges csődje miatt.
Ma kaptam az értesítést, hogy a Best Reisen Rodoszra közlekedő charterjáratának menetrendje július 7-től megváltozik! Szerdánként fog közlekedni Kréta érintésével!
Sziasztok!
REpcsivel fogunk menni vmelyik görög szigetre. A kérdésem a következő lenne. Simán tudok vinni italt a poggyászban ugye? Nem a kéziben, hanem amit feladok a csomagtérbe? (jóféle páleszt )
#1498462010-08-22 14:14:59 Válasz a #149844. hsz-ra
Szia, igen, nyugodtan vihetsz italt a feladott poggyászban, mi is szoktunk általában. Csak jól csomagold be, nehogy összetörjön, nem bánnak finoman a bőröndökkel a reptéren.