Mindenki a fizujáért van,ha alkalmazott és nem tulaj,semmi másért.
Persze,hogy nem hagy ott a sofőr,de azért kávézni,sétálni is szeretnék
a pihenő alatt,nemcsak sorbaállni.
Ez vicc vagy komoly,h. nem voltál még 20km-e kívül busszal?
Kár,hogy a pasik nem értik a nők bioritmusát,pedig illene...
Hiszen ha nem lenne nő,nem lenne pasi sem....
Bocsi az offért!!!
Nem tudom,hogy van-e éle annak,amit írtál?!
#1361592010-05-29 20:13:13 Válasz a #136154. hsz-ra
Ha "nagyon kell már", akkor helyben toporogsz, az betudható sétának kávézni nem szabad, mert attól megintcsak "kelleni fog"...
Tényleg nem voltam még busszal 20 km-től messzebb
Emici írta:
Hiszen ha nem lenne nő,nem lenne pasi sem....
Jajj, nehogy ne legyen nő, ilyet még véletlenül sem szeretnék... (viszont lennének módosító-fejlesztő javaslataim... )
Sziasztok köszi az infokat de sajnos nem találom a térképen a Klio apartmant ezek szerint annyira új hogy nem írták még ki ?! Csak az ibusz honlapján találtam róla képeket !
"Drága Bitang".... ha ilyeneket teccik mondani, sóbálvánnyá merevedek...
Olyan nem lehet, hogy nem cigizel? Én nem értek hozzá ugyan, de ez jutott eszembe
Sajnos még nem tudom, el tudok-e menni a nyáron szabira de ha lesz utazás, autóval lesz.
#1362022010-05-30 12:36:12 Válasz a #136198. hsz-ra
Szia Bitang!!!
Pedig ki kellene próbálnod a buszos utazást ....És megtudnád ,hogy milyen kevés az a 15-20 perc mindenre......És a dohányzást...( ha cigizik az illető) nehéz kihagyni......sőt nem lehet kihagyni....
Sziasztok!
Holnap indulok Sartira! Már nagyon várom!!!!
Életem elsö Sartis kiruccanása lessz, de ahogy olvasom a hozzászólásokat valószinűleg nem az utolsó!
Kitartást az itthon maradottaknak!
Sziasztok!
Holnap indulok Sartira!
Már nagyon váááááááárom!
Ez lessz életem elsö Sartis kiruccanása, de ahogy olvasom a beszámolókat, élményeket, valószinűleg nem az utolsó!
Kitartást az itthon maradottaknak!
Minnél tovább maradok/maradunk annál jobb, mert annál több pénzt tudok/tudunk összegyűjteni...................dolgozni megyek 1 barátommal!
Sajna nem találtunk olcsó szállást, ezért ugy döntöttünk, hogy pár napra bevállalunk 1 kis kempingezést!
És majd kint találunk valamit (remélhetőleg)!
De ha nem jön össze, akkor marad a Sithon travel utazási iroda mellett lévö házikó!