#1360532010-05-28 21:14:26 Válasz a #136049. hsz-ra
Köszi.Elolvastuk,de mivel még nem jártunk arra nem tudom.Mikor majd megyünk legalább tudjuk mire figyeljünk.Nekünk Garmin van feltelepítve a GPS-re.A napok számát tekintve nem is bánom,de ott már lassan teljen
Nem tudod eltéveszteni mert szaloniki reptér ki van táblázva és a repté felé vezető körgyörün nea mundania az irány.
Egyébbként a garmin is oda fog vinni
#1362082010-05-30 12:57:52 Válasz a #136204. hsz-ra
Hát úgy tűnik!
Tegnap este raktam fel néhány képet a fotóalbumba Pefkochoriról és az Ioliról (Pefkochori a címe), remélem ez még jobban beindítja a nyaralóösztönöket Két éve szeptemberben készültek, akkor voltunk ott a 4 hónapos kislányunkkal, ez még jobban megszépíti az emlékeket.
#1362122010-05-30 13:05:37 Válasz a #136208. hsz-ra
Tomi!Nagyon jók a képek.A gyerekek mikor nézték nem győzték kérdezgetni mikor megyünk?A szállás mennyire van messze a strandtól?Bár az a legkevesebb Reméljük nagyon jó lesz
A szállás nagyon jó, annak idején én sem hittem el, hogy ilyen jó áron ilyen szép helyen leszünk. Ráadásul minden nap takarítottak és elvitték a szemetet a szobából és kaptunk gyerekágyat is. Ami a képeken van part, kb. 2-300 méterre van a szállástól.
Imre! Nehogy azt hidd!
A szüleimet tavaly Moudania-nál bevitte a málnásba a gps. Azon nevettünk utána, hogy végig semmi gond nem volt és az utolsó 30 km-en tévedtek el. Valahogy lekeveredtek közvetlenül a tengerpartra és úgy jöttek Afitosig.
Süni.
Szerintem azért anyira nem érkezünk korán mert ahogy számolom ha este 5-6 között indulunk és ha minden simán is megy akkor is kb 8 óra körül érünk ki.Gondolom a nap akkor már ébren van.
Nade nem baj mert lessz rá 14 napom, hogy ott legyek az ébredésénél.
Nincs is annál szebb mikor egy üveg metaxával a kezedben ébresztheted a napot.