#1362962010-05-30 20:35:43 Válasz a #136220. hsz-ra
Szia Fogtündér!
Mikor odaértünk, bementem a recepcióra és ott mondták, hogy melyik a mi szobánk, már be volt készítve a gyerekágy is. Mivel mi szeptemberben voltunk ott, kb 30-40%-os volt a kihasználtság, így nem sokan voltak körülöttünk. Szerencsére az angolokat kicsit messzebb rakták tőlünk (vagy minket tőlük),így csend volt.
Az odaúton lehetetlen eltévedni. Szaloniki után a Kassandra-félsziget bejáratánál lévő N. Moudania táblát kell követni (eddig autópálya van), ezután pedig végig ki van írva Pefkochori, egyébként csak a főutat kell követni. Egy helyen ágazik csak ketté az út, ahol a középső félsziget felé (Sithonia) lehet elmenni. Arra érdemes odafigyelni, hogy ahogy megyünk Szalonikitől a félsziget felé, egyre drágább az üzemanyag, így nem érdemes ott tankolni.
Amit elfelejtettem, hogy az Ioli Pefkochori szélén van. Ahogy beértek, jobb oldalon van egy hosszúkás parkoló szerű valami, még egy kis bódé is van mellette. Rögtön ezután jobbra vezet egy út, ezen kell bemenni és ott van az Ioli kb. 100-200 m-re.
#1363082010-05-30 20:51:48 Válasz a #136304. hsz-ra
A lányom készített magának egy naptárt,amiben lehúzogatja az letelt napot.Akár a centi a katonaságnál.Nagyon aranyos.Pedig nem akart velünk jönni,de a képek láttán már indulna
csak 45 mert előző este indulunk és az utazás az már nekem nyaralás mivel a ki vezető út legalább olyan jó mint kint lenni. Csak a törököktöl mentsen meg allah.