Igen,tudjuk ,hogy a munkájukat végzik,nincs is ezzel semmi baj,csak azt nem értjük páran, hogy 5 határon átkellsz minden fennakadás nélkül,nálunk meg hosszú időt eltöltesz várakozással minimum 900km megtétele után.
Az viszont biztos,hogy nem azokkal van a probléma akik ellenőriznek,hanem azokkal akik ezt parancsba adják nekik,legfentről.
Valószínűleg egyébként,azért nagyobb itt az ellenőrzés,mert euróövezeti határvonal a magyar határ délről. Amikor a Szerbek belépnek,akkor náluk lesz nagyobb. Bár ahogy hallom a macedónok közelebb állnak a belépéshez! Reméljük azért Szerbia előbb megkapja.
#1362842010-05-30 20:03:25 Válasz a #136281. hsz-ra
tavaly mi fullra tettük a kocsi csomagtartóját és amikor ki nyitottuk a vámosnak kiborult a sok ajándéktárgy poharak meg dísztárgyak el is tört pár darab.
sziasztok
új vagyok itt. Júli elején készülök autóval Vassilikire sátrazni családdal. Arra gondoltam, hogy az étkezést megtámogatom egy kis hazai konzervvel. Van valamilyen tapasztalat arról, hogy a határokon át lehet-e vinni fémdobozos konzerveket? illetve van valamilyen korlátozás élelmiszer-bevitel tekintetében Szerbia-Macedonia-Görögo -ban? Köszi!
#1363072010-05-30 20:51:10 Válasz a #136116. hsz-ra
Kedves Zolee84,
megnéztem a http://www.iranygorog.atw.hu/ oldaladat, mert idén én is készülök autóval Görögo-ba. Sok hasznos infó van rajta, amit köszönök!
De engedj meg egy segítő szándékú kritikát és kérlek, ne sértődj meg: rengeteg hejesirrasi hiba van bene, szerintem mindenkinek hasznos lenne, hogy mielőtt felteszel egy szöveget lefuttatsz egy hejesirras elenőrző programot. Közsi és mégegyszer mondom, nem bántani akartalak!
megnéztem a https://www.iranygorog.atw.hu/ oldaladat, mert idén én is készülök autóval Görögo-ba. Sok hasznos infó van rajta, amit köszönök!
De engedj meg egy segítő szándékú kritikát és kérlek, ne sértődj meg: rengeteg hejesirrasi hiba van bene, szerintem mindenkinek hasznos lenne, hogy mielőtt felteszel egy szöveget lefuttatsz egy hejesirras elenőrző programot. Közsi és mégegyszer mondom, nem bántani akartalak!
ne vedd kritikának de a hejesirrást= helyesírás -nak szoktuk irni