Sziasztok!
Tényleg, már csak 9 nap! Már mi is nagyon várjuk.
Úgy látom, az első napok az előrejelzés szerint nem lesznek rosszak, várhatóan meleg lesz. Jó lenne, ha a tenger is egy kicsit melegedne még.
Henriett!
Nagyon jó utat nektek. A babyvel nem lesz gond,a miénk remekül bírta 2005-ben, 2 évesen.
abel!
Nálunk is mindig téma. Nem tudok török éttermet, de Paralia olyan nagy, hogy biztosan van. A kinti utazási irodában majd segítenek az idegenvezetők.
#1361072010-05-29 13:23:33 Válasz a #136099. hsz-ra
Kedves Henriett!
Elkeseredésre semmi ok szerintem. Én mindennap megnézem az időjáráselőrejelzést azon a honlapon amit linkeltem,és napról napra mást hoz az elkövetkező 2 hétre És tényleg minden nap mást ír egy picit:D
Nagyon rossz idő remélhetőleg nem lesz, de azért én szurkolok,hogy Mindenkit napsütés kísérjen Paralian
#1361612010-05-29 20:15:22 Válasz a #136140. hsz-ra
Nagyon tetszik az oldal,amit linkeltél Igazából a google fordító elég nyomin teszi a dolgát,de a 2 videótól (meg az alatta szóló zenétől) olyan kedvet kaptam a tengerhez Rögtön akarok menni
Szia Ágica!
Még én sem pakolok, tegnap volt a gyerekbuli nálunk.
Azt hiszem, lassan át kell gondolni miket is viszünk magunkkal, bár ez a rossz idő nekem sem ad túl sok kedvet a készülődéshez. Sartin most 24 fok van, süt a nap, hátha ez segít.
Még egy csomó dolgot meg kell vennem, de én is a fizire várok.
Én sem pakolok majd hétvége felé ráérek. A dolgok nagy részét már megvettük,bár nem szeretnék abba a hibába esni,hogy túl sok cuccot viszek.Hiszen elég olcsó görögbe a ruha.Remélem kifogjuk a jó időt. Ti tudtok valamit az időről jövőhétre?
Jah és még megszeretném kérdezni,hogy a busz csomagterébe lehet vinni hűtőtáskát? Természetesen nem hűtőt termékkel,csak kintre szeretnék.Köszi !
Sziasztok Linda.
Szia Linda!
Hütőtáskát nem engedik az utastérbe, csak és kizárólag a csomagtérben lehet elhelyezni. De ennek semmi akadálya. Néztem a két hetes előrejelzést. Nagy jó időt igér. 30-32 fok körüli hőmérséklettel.
#1366352010-06-01 10:31:39 Válasz a #136557. hsz-ra
Szia Gudli!
Bocs de Te hol nézted az időjárást a köv 2hétre h 30-32 fok lesz??Mert én a www.paralia-katerini.com on néztem most,s ott "csak" 27-29fokot mutat:)
Csak szeretném megkérdezni,szerintetek melyik a legbeválóbb időjárási oldal Olimpic Beach,Paralia körnéykére...?Köszi:)