#1366112010-06-01 07:17:38 Válasz a #136401. hsz-ra
Én Olympic Beach-en a Porkys-ban szoktam giroszt enni, ott nagyon jól csinálják, de még itt is szólni kell, hogy tzazikivel kéred és nem mustárral-kechuppal. Sajnos ez is a túristák hatása.
#1366432010-06-01 11:17:12 Válasz a #136611. hsz-ra
Mi sem az ára alapján választottunk gyrosost és szóltunk is, hogy tzatzikivel kérjük, raktak is bele mutatóba + mustárt és ketchupot is.
De ettől függetlenül lehet, hogy van jó gyros is Paralián, csak mi nem találtuk meg... Meg ízlések és pofonok, kinek mi a jó.
D.
Tudom,kicsit elkésett kérdés,és lehet hogy nem is ide kellene írnom,de valakit nem érdekelne egy utazás? Nagy valószínűséggel párom mégsem tud elszabadulni a munkahelyéről,és nem azért fizettem be egy nyaralásra,hogy bárki mással menjek el Nem mondom hogy nem érezném jól magam,de folyamatosan motoszkálna az agyamba,hogy most Vele lehetnék itt
Június 11-20 busszal,Ibusszal Paralia Villa Aegon önellátás. 64ezer ft a szállás és busz együtt, meg persze a névátírás költsége terhelné a helyettünk utazót.
Várom a válaszaitokat
Ancsa
Szerintem akciózd, mert így nem túl jó az ajánlat, ennél jobbak is vannak, a névátírás szerintem tuti tiéd
nézd meg, hogy ha nem mentek mennyit buktok rajta
#1366802010-06-01 14:44:34 Válasz a #136643. hsz-ra
Édesapám 3 éve jár ki Paráliára nyaralni és Ő mondta,hogy a 2eurós tényleg gyenge volt,de amit ezentúl vettünk 2.2-ért ,az ugyan olyan,mint az eddigi években. Szóval akkor Parálián már pár éve ilyen a Gyros!
A legjobb gyrosos Paralián ez : Sok magyar ember véleménye alapján ! Mindenkinek ezt ajánlottuk aki, azt mondta, hogy Paralián nem is jó a gyros, itt mindenki szerint finom volt!
A legtöbb helyen egy baj van a gyrossal, hogy csirke vagy sertés-ből van .Tavaly kérdeztem, hogy miért nem bárányból csinálják erre a válasz az volt, hogy azt a kényes túrista nem eszi meg. Pedig szerintem az igazi gyros az bárányból van.
Én kavalán találtam egy tuti gyros-t azt bárányból készítették.
Hát,igen!
A gyros külön téma.
Izlések és pofonok,én mindenesetre imádom azt,amit É-görögo.-ban készítenek,kechupöstől,mindenestől...
De Paralián csak akkor kapod mustár és ketchup nélkül,ha időben (előtte) szólsz,h. nem kérsz rá.
Nagyon sok helyen alapból tesznek bele tzatzikit is (tapasztalat),de bárányhúst itt nemigen találsz.
Nem tudom,hogy valaki evett-e már Parálián étteremben pl. grillezett bárányt v. kecskét,de ha igen,
megköszönném a segítséget,h. hol van ilyen étterem.
Sartin ettem ilyen grillezett húsokot és nagyon ízlettek.
Ha elindulsz az autópályán athén felé és az út ismét pályává szélesedik nei pori után szóval ott jobbra fel és van egy település Aegani na ott találsz nyárson sült bárányt.