sziasztok! mi júli 31-től mennénk nei poriba, ám picit elbizonytalanodtunk... eddig a szállásadónk (magánszemély) nem foglalkozott a foglalóval, abban maradtunk, hogy majd ráérünk küldeni előleget, 10-20%-ot... most meg: azonnal utaljuk az 50%-át, vagy tárgytalannak veszi a foglalásunkat. mindezt azután, hogy a kinti helyzetről kérdeztük. ő állítja, kint minden rendben, az árak nem emelkedtek. mondom neki, hogy a hírekben is volt, ne mondja már. erre ő: nem, semmi nem emelkedett, minden rendben, utaljuk a foglalót... elég érdekes... sok helyről hallom, hogy családok, baráti ill céges társaságok mondják vissza a görögországba tervezett nyaralást. nektek mi a véleményetek, ill a kint élőknek mi a tapasztalatuk? így kívülállóként nehéz dönteni, szeretnénk görögországba menni, de akinek csak említjük a nyaralás tervezett helyszínét, kikerekedett szemmel bámulnak, hogy nem nézünk híradót??? még van addig 2 hónap, de a lelkesedésünk nemhogy nőne, inkább átmegy kétségbeesésbe...
szerintem nyugodtan menjetek. Nem lesz semmi gond kint. Mire mentek megnyugszanak a kedélyek meg egyébbként is nagyobb részben athén-ban vannak a zavargások de már ott is egyre kevesebb és nei pori nagyon messze van tőle.
A tulaj szerintem azért kére a bérleti dij felét előre mert lefoglaltátok így számít rátok és nem adja ki senkinek de tart attol, hogy visszamondjátok az utat és így üresen marad az apartmanja.
Én gondolkodás nélkül küldeném neki és mennék nyaralni.
Igaz megyek is 44 nap mulva és nem gondolkodom a balhékon.Egyébbként nei pori tuti hely nem bánjátok meg
mi is megyunk mint minden évben, mégpedig a jovo honapban, persze gorogbe, de más irányba, tavaly nei poriban voltunk, szuper volt, egyik legjobb nyaralásunk.
#1369152010-06-02 08:05:04 Válasz a #136862. hsz-ra
szio! Nyugodtan utazzatok, nincs semmi gond. A turistaszezon majus kozepen elkezdodott. Sok a magyar turista is. Athen N.Poritol 450 km, de meg akik Athenban laknak sem ereztek semmit a zavargasbol, csak aki a kozpontban lakik. Aremelkedes persze volt, cigaretta, pia, elelmiszerek is, 10-20 cent, eszre sem lehet venni. Szerintem az eloleget nyugodt szivvel kuldjetek el, h. biztos legyen a szallasotok. Vegulis utazasi irodanal is be kell fizetni az egesz osszeget, nem? Es tavaly is eleg sok iroda tonkrement. A tulajjal szemelyesen megbeszelve, szerintem korrekt, h. befizeted az 50 % eloleget. Jo utat, jo nyaralast, es nem kell felni semmitol, nincs semmi gond, problema.
Sziasztok!
Augusztus 30 -án indulunk Nei poriba. Jön valaki akkor? Mi a Neoline utazási irodával megyünk!
Esetleg valaki tud valamit erről az utazási irodáról???
Sajnos az Apollon -ról lekéstünk és csak nálluk találtunk helyet. Jó lenne ha valaki esetleg tudna valami infót...(pl buszok,vezetők....stb)
Előre is köszi ha valaki tud valami infót!