Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Sajna csak szeptemberben megyünk a Grand T.-szal.Szeretném megtudni a Stella apartman merre találjuk a műholdas képeken és mi van a közelében.Előre is köszönöm.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tudjátok-e a Korinthoszi kishajó menetrendjét? A honlapjukon csak a 2008-asat találom.
Erre ajánlott-e előre jegyet venni, vagy elég ott?
És jól olvastam (talán épp' itt a Hellasz-on), hogy az Athénba menő busz közel áll meg a csatornához (a hajó indulási helyéhez)?
Ha itt nézzük (lap alján térkép), akkor az Athén-Patras úton, ezen a részen van a megálló?
És onnan gyalogszerrel fel lehet jutni a hídra is, ugye?
(Bocsi, ha furcsák a kérdések, de még nem nagyon áll össze bennem, hogy is van a csatorna, és mivel busszal/gyalog mennénk, nem szeretnék melléfogni.)
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tudjátok-e a Korinthoszi kishajó menetrendjét? A honlapjukon csak a 2008-asat találom.
Erre ajánlott-e előre jegyet venni, vagy elég ott?
És jól olvastam (talán épp' itt a Hellasz-on), hogy az Athénba menő busz közel áll meg a csatornához (a hajó indulási helyéhez)?
Ha itt nézzük (lap alján térkép), akkor az Athén-Patras úton, ezen a részen van a megálló?
És onnan gyalogszerrel fel lehet jutni a hídra is, ugye?
Előre is köszönöm!
A hajonak iden nincs menetrendje, mert valtozott a ceg aki csinalja, es csak akkor raknak be hajot a programba, ha mar van csoport, ami hajokazna. A hajoallomas kicsit messze van a buszmegallotol...az jo kis tura lenne nyaron, onnan max taxival tudsz lemenni...
Ezt nem teljesen értem, hisz ott a link amire ha rákattintasz bejön a kép.
Edit:
Ja már értem most nem jön be a kép mikor írtam előtte direkt megnéztem akkor jó volt,
de ha nem lesz jó akkor megnézem a másik gépen és ha megvan felrakom újra.