Akkor ezek szerint a Ti szobátok néz a szomszédra és a másik oldali (belső udvarra néző) szobák (24., 25., 26.) meg a tűzfalra?!
Vagy a 22. szobára értetted a szomszédok kifejezést?!
Gondolom a 20. szoba nem zavar, hisz Ők az utcára néznek!?
Grandos alaprajz mennyire élethű?!
Na de, ezt majd ha visszaértetek...most nem ezzel rabolnám az időtöket.))
Nagyon remélem megjön a jó idő mihamarabb a szigetre, mert igen bosszantó lehet az eső miatt az apartmanban gubbasztani!
faopal írta:
Az előbb kimaradt
A Hermes apartman 21-es szobájának oldalt van az erkélye, de innen is tökéletesen látszik a tenger !!! Igaz a szomszédok közelsége tud rontani az élményen egy csöppet, de nem olyan vészes a dolog. Szemben igazából lépcsőház és bejárati ajtó van.
Érdekes, ekkora eltérések vannak az árakban?!
Kicsivel drágább, mint Thassos volt 3 évvel ezelőtt....bár az nem csak az idei válság, hanem a 3 évnek is szólhat.
Thassoson emlékszem a kardhalat 6.50-ért ettem. Látom most drágább és jól mozog az ára.
Tintahal karikák???
Lidli Argostoliban van!?
Fontos kérdés....láttatok a Lidliben bubis vizet?!
Mert tegnap már ezen kezdtünk el agyalni, hogy akkor a páromnak csak kellene kivinni szódás szifont és patronokat, mert tényleg mást nem bír meginni, csak sör fogyasztást meg én nem viselném el!)))))
kónyu írta:
Tavernaárak:
Stifado: 6,50-9,00
Bifteki: 6,00-7,00
Swordfish: 8,00-11,50
Tzatziki: 2,90-4,00
Mouszaka: 6,00-7,50
Kleftiko: 7,50-9,00
Fish & chips: 6,70-11,00
Stb.
Az árak nem túl húzósak, de egy picit magasabbnak találtam, mint máshol. Érdekesség, hogy 1-1 taverna nem úgy átlagosan drágább a másiknál, hanem itt ez ocsóbb, az meg drágább, mint a másikban. nem tudom, mi az oka.
Most néztem az internetes árakat....hihetetlen, hogy személyesen drágább árakat mondanak nektek, mint ami a neten van!!!!!!!!!
CBR-nél 7 napra 165 € főszezonban is csak 195 € az Atos!
Pefanis-nél talán normál árakat mondtak, mert a neten 3 nap 78 €, 5 nap 130 €....bár akkor az 4 nap olyan 100-110 €-nak kellene lennie.
Na mindegy.
Azzal kell számolnotok, amit ott mondanak.
Lehet, akkor neten szerencsésebb befoglalni!?
faopal írta:
sziasztok!
ja igen benzint több helyen is láttunk 1,60 körül.
Autó: pefonis -nál (remélem jól írtam a nevét)120 euró biztosítással 4 napra egy daihatsu cuore (4 fős)
cbr-nél 7 napra hyundai atos 205 euró biztosítással.
Lehet ennek tudatában, nem is kezdeményezek neten foglalni...bajban lennék, ha felhívnának!? )))))))))))))))))
Sem görögül, sem angolul nem tudok beszélni.
Írni csak, csak, főleg a net adta fordítási lehetőségekkel....de beszélni?! Hm....
leenee írta:
az imént beszéltem a Pefanisszal telefonon; annyira jó volt hallani a jó kis görög-angolt
végül mi tőlük vesszük ki a kocsit, befoglaltam a neten.
#1369632010-06-02 12:49:49 Válasz a #136962. hsz-ra
nyugi; csak azért hívtak fel, mert a GMAIL spam folderbe tette, amit írtak levélben. az ennyi volt:
"We confirm your booking details,pls confirm your booking so we book the car for you. Kind Regards, Pefanis Michael"
nem válaszoltam, oszt felhívott akkor mondta, h írt emailt; csak levélszemétként kezelte a net.
A Hermesben a 21 és 22-es szoba erkélye nagyon közel van egymáshoz. Különállóak, de nincs "fal" köztük. A másik oldalon sem vészesek az erkélyek. A GT sartin lévő apartmanjánk tűzfalra néző erkélyeitől klasszisokkal jobbak az itteniek. Bár bevallom nem néztem még a bejáratfelöli oldalt, hogy ott vannak e a szomszéd apartmannak erkélyei.
Az alaprajz szerintem jó. A szobák egyébként olyanok mint a képeken. Talán annyi a bibi, hogy valamivel nagyobbnak tűnnek a szobák a képeken.
Ettől függetlenül 2 ember kényelmesen elfér.
#1370882010-06-02 22:04:30 Válasz a #136911. hsz-ra
leenee!
Köszi a bíztatást, szerencsére ma már jó időnk volt, és bár nem felhőmentes, de az csak jót tesz a képeknek.
Bepótolva a Myrtos-fürdés, szép méretes hullámokkal, és a víz isteni. Hogy hány fok, f.ngom sincs, de finom, hűsítő volt, mert amikor sütött a nap, ezerrel durvult.
Bízunk a folytatásban, mert az előrejelzések a következő 3 nap egyikére trópusi zuhit jósoltak, hogy pontosan melyik napra, az még kérdéses, a csütörtök-péntek-szombat nap egyike a várományos. Elég kiszámíthatatlan, ha este szép csillagos az ég, valszeg reggel egybefüggő felhőzetre ébredünk - most épp csillagos
Na pá!!!!!!!!!
Üdvözlök minden szerencsést aki már élvezi azt, amit mi a párommal majd csak szept. 24-től fogtunk 2 hétig, és persze üdvözlet minden leendő útitársunknak is.Én csak most regisztráltam magam, de az indulásig valószínűleg gyakori vendég leszek ezen az oldalon. A Hermes 4-es szobája lesz a mienk. Szeretném megtudni, (sok egyéb mellett ami majd később jut csak eszembe ) hogy milyen a konyharész felszerelése? Pl.: presszókávé főző, kenyérpirító, mikro stb.
A másik, csak magánjellegű érdeklődés, hogy a fórumon találkoztam AgniTolo nick nevű Ágival, akinek tavaly Tolóban volt szerencsém élvezni szíves gondoskodó vendéglátását. Elképzelhető, hogy az idén Kefalóniában újra " összefutunk"?
#1371062010-06-03 06:02:53 Válasz a #137101. hsz-ra
szia
Agni rendszeresen jelen van ezen a fórumon; segített Marcsinak beindítani a Kefaloniai utaztatást/szezont; de aztán - amennyire én tudom - visszament Toloba. de majd ő megerősíti midezt.
SKALA készülj, holnap indulunk!!!
Kónyu: én mára láttam a netes portálokon a vihart, aztán mindegyiken egybehangzóan szép időt! ÁMEN
#1371122010-06-03 07:34:10 Válasz a #137101. hsz-ra
Szia. Kerdeseid egy reszet mar meg is valaszoltak en mar visszajottem Toloba... az apartmanban nincs kavefozo, viszont van vizforralo, igy marad a nescafe, mint reggeli kave...
Udv. Agi
A görög apartmanok nem szoktak ilyen "extra" felszereléssel rendelkezni.
A Hermesben a képek alapján azt látni, hogy szagelszívó van, ami már extra!)))
De szerintem ennyi! A konyha szempontjából!
Mixboy írta:
Üdvözlök minden szerencsést aki már élvezi azt, amit mi a párommal majd csak szept. 24-től fogtunk 2 hétig, és persze üdvözlet minden leendő útitársunknak is.Én csak most regisztráltam magam, de az indulásig valószínűleg gyakori vendég leszek ezen az oldalon. A Hermes 4-es szobája lesz a mienk. Szeretném megtudni, (sok egyéb mellett ami majd később jut csak eszembe ) hogy milyen a konyharész felszerelése? Pl.: presszókávé főző, kenyérpirító, mikro stb.
A másik, csak magánjellegű érdeklődés, hogy a fórumon találkoztam AgniTolo nick nevű Ágival, akinek tavaly Tolóban volt szerencsém élvezni szíves gondoskodó vendéglátását. Elképzelhető, hogy az idén Kefalóniában újra " összefutunk"?