#1371192010-06-03 08:10:14 Válasz a #136920. hsz-ra
sziasztok! tegnap értünk haza nei poribol nagyonn jól éreztük magunkat.a zavargásokbol semmi nem érezhető.mi is féltünk egy kicsit de felesleges volt.az árak a tavalyihoz képest semmit nem változtak szinte.egy ebéd étterembe 5.9 euro tej 1 kenyér fél kilós 90 cent mi az apollonnal mentünk már másodszor,nem csalodtunk most sem .az oda ut 24 ora a vissza ut 16 ora volt mert a határokonn simábbann haladtunk.ha valakinek van kérdése szivesenn válaszolok ha tudok segittek
sziasztok! tegnap értünk haza nei poribol nagyonn jól éreztük magunkat.a zavargásokbol semmi nem érezhető.mi is féltünk egy kicsit de felesleges volt.az árak a tavalyihoz képest semmit nem változtak szinte.egy ebéd étterembe 5.9 euro tej 1 kenyér fél kilós 90 cent mi az apollonnal mentünk már másodszor,nem csalodtunk most sem .az oda ut 24 ora a vissza ut 16 ora volt mert a határokonn simábbann haladtunk.ha valakinek van kérdése szivesenn válaszolok ha tudok segittek
Szia
Nekem lenne kérdésem,
Melyik házban laktatok, miért volt 24 ora az odaut, milyen a tenger, lehet már fürödni? Ahogy nézem elég sok a felhö ott is.
Meg tudná mondani valaki h nei poriban a strandon van-e zuhany vagy öltöző fülke?
Sziasztok! Lehet, hogy kinevettek, de a témához kapcsolódva a zuhany és öltözőfülke kérdésén túl engem nagyon érdekelne, hogy illemhelyekkel, hogy áll a parton Nei Pori. Igaz, hogy nem vagyok túl szégyenlős , de furcsán venné ki magát az is, hogy ott öltözöm, pláne az én koromban , lehet, hogy nagy riadalmat keltenék, úgyhogy ezt nem kozkáztatom. De az illemhely is kardinális kérdés, főleg hogy kisgyermekekkel megyünk és ugye nem kell ecsetelnem, hogy mindig a legváratlanabb időpontokban jön a szükség!
Az a helyzet, hogy én még egy parton sem láttam Toy-Toy vécéket. Mi elsétáltunk az apartmanba vissza, az öltözést meg törölköző alatt oldottuk meg, illetve a fürdőruhára rávett pólókkal de mi akadálya lehet annak, hogy az apartmanban öltözzetek
#1371482010-06-03 11:08:09 Válasz a #137127. hsz-ra
Szia Bitang!
Az öltözködéssel nincs semmi probléma, csak az utóbbi dologgal,mert ha sürgős a dolog, kellemetlen meglepetések érhetik az embert. Mi is az apartmanba mentünk fel, ha szükség volt rá,mert közel voltunk a parthoz, de itt nem tudom, hogy milyen messze van az apartman a tengerparttól, állítólag 150 méterre (N7-es apartman). Sprintbe nem vagyok túl jó!
Meg tudná mondani valaki h nei poriban a strandon van-e zuhany vagy öltöző fülke?
Sziasztok! Lehet, hogy kinevettek, de a témához kapcsolódva a zuhany és öltözőfülke kérdésén túl engem nagyon érdekelne, hogy illemhelyekkel, hogy áll a parton Nei Pori. Igaz, hogy nem vagyok túl szégyenlős , de furcsán venné ki magát az is, hogy ott öltözöm, pláne az én koromban , lehet, hogy nagy riadalmat keltenék, úgyhogy ezt nem kozkáztatom. De az illemhely is kardinális kérdés, főleg hogy kisgyermekekkel megyünk és ugye nem kell ecsetelnem, hogy mindig a legváratlanabb időpontokban jön a szükség!
Szia
Tavaly N.Poriban a parton végig voltak kint vécék,én is használtam,külön nöi és férfi söt a jároképtelenek részére is, azt nem mondhatnám hogy tul tiszták de ha hirtelen kell használni akkor elmegy, papirt kell vinni magatokkal az nincs benne sose. Hogy idén vannak e kint azt azok tudják akik már voltak, esetleg az Anetttours.hu vendégkönyvében érdeklödhetsz ez ügyben mert sokan jöttek már haza a héten
Ja és van zuhany jo hideg vizes,hirtelen a sot leöbliteni elég és mintha lennének kitéve fábol öltözö fülkék is de ebben nem vagyok biztos.Nézz meg pár parti képet hátha látszik
#1371562010-06-03 12:41:37 Válasz a #137122. hsz-ra
szia! az odaut volt 24 ora mert a szerb kilépő és a belépőnél is másfél órát kellett várni a tenger csak először volt hideg aztán hozzászoktunk egyébként olyan husz fokos lehetett végig harminc fok körüli időnk volt szerencsére az utolso nap mikor indultunk haza akkor esett .
#1371622010-06-03 12:50:00 Válasz a #137119. hsz-ra
Sziasztok!
Mi hétfőn utazunk Nei Porira a Kalliope apartmanba. Ha erről tudnátok pár szót írni, megköszönném. (milyen messze van a tengerparttól, a tisztaságról, stb.) vagy esetleg fényképet tudnál -e küldeni. Mi is az Apollonnal járunk nyaralni több éve, de még mi sem csalódtunk sohasem.
#1371782010-06-03 14:35:27 Válasz a #137162. hsz-ra
Szia!
A kalliope nem rossz apartman. Tiszta ,szép. A tengertől pár perces sétára van. Talán annyi ami ellene szól,h tavaly vele szemben egy taverna volt és volt bulizás esténként .
De annyira nem volt vészes...ki lehet bírni ,főleg azért mert este érdemes mászkálni,akkor indul be az élet.
A lényeg az,hogy nem fogtok benne csalódni szerintem.
üdv: Mylo
#1372112010-06-03 17:24:38 Válasz a #137000. hsz-ra
2 eu/félóra vagy 4eu 2 óra de 24 alatt lehet felhasználni. Adnak természetesen kódokat amit az a 24 óra alatt lehet felhasználni, de nagyon segítőkészek,de teljesen egyértelmű a menete.
Sziasztok!
Mi hétfőn utazunk Nei Porira a Kalliope apartmanba. Ha erről tudnátok pár szót írni, megköszönném. (milyen messze van a tengerparttól, a tisztaságról, stb.) vagy esetleg fényképet tudnál -e küldeni. Mi is az Apollonnal járunk nyaralni több éve, de még mi sem csalódtunk sohasem.
Mi 2006-ban voltunk itt. Nagyon meg voltunk elégedve vele. Tengertől elfogadható távolságra van, de sajnos látni nem lehet az apartmanból. Voltunk pár apartmanban már de a tisztaság mindenhol jó volt, így itt is Küldjél emailt, és válaszként küldök pár képet. vitibogi@t-online.hu
sziasztok, mi is készülünk júliusban Nei Poriba. Az a baj, hogy a legtöbb helyen kedden van a turnusváltás. Viszont mi úgy szeretnénk menni, hogy szombattól szombatig, vagy esetleg péntektől. Esetleg tudtok segíteni? köszi szépen