#1373752010-06-04 10:36:17 Válasz a #137143. hsz-ra
Theia!
Itt nem az észt akarjuk osztani senkinek,de miért nem hiszeg már el végre,hisz annyi " régi Pargas" és fórumozó mondja neked,hogy Korfura külön kell menni...egyébként miért is nem Korfura mégy???
Majd ha Pargan vagy és onnan átmész Korfura, rájössz, hogy alig fogot várni a visszafele utat, hogy meglásd ujra Parga kicsi falucskáját. Parga mindent visz! Nincs még egy olyan hely talán egész Európában! Voltam már pár helyen nem beszélek vaktában!
Korfuval kapcsolatban.
Egy nap nem elég rá, de kedvcsinálónak és egy napi kirándulásnak, szerintem tökéletes.
Persze nem a fakultatívval, hanem saját szervezésben.
Mi tavaly magunk mentünk át. Kocsival Igoumenitsa-ba, majd át komppal és a helyi járatos busszal a Sissi kastélyhoz. Vissza felé meg lehet nézni Korfu városát. Én csak ajánlani tudom ezt a programot.
Mi magunk szerveztük az utat. Neten át kértem be több ajánlatot (nem a hazai irodáktól).
Itt a fórumon olvastam egy helyi irodárol, amit nagyon ajánlottak. Oda is írtam, és kértem ajánlatot. Mi is az általuk ajánlott szállást választottuk. Csak ajánlani tudom Őket. Korrekt, precíz, barátságos iroda!!
parga-reisen
Korfuval kapcsolatban.
Egy nap nem elég rá, de kedvcsinálónak és egy napi kirándulásnak, szerintem tökéletes.
Persze nem a fakultatívval, hanem saját szervezésben.
Mi tavaly magunk mentünk át. Kocsival Igoumenitsa-ba, majd át komppal és a helyi járatos busszal a Sissi kastélyhoz. Vissza felé meg lehet nézni Korfu városát. Én csak ajánlani tudom ezt a programot.
Szia feripapa
Mi is Parga ra megyünk az idén és szeretnénk átmenni korfura.
Szeretném ha irnál nekem részletessebben Igoumenitsa -ban hol parkiroztál.
Mennyibe került a komp
Van-e esetleg jó tanácsod mire figyeljünk oda.
Én még teljesen új vagyok itt köztetek,de már nagyon sok mindent tudok általatok Pargaról ,december óta olvasom (és jegyzetelem) a fórumot,vannak részek,amiket már sokszor átmazsoláztam,a fotóalbumok pedig lenyűgözőek! Nagyon örülök,hogy rábukkantam erre az oldalra,amikor még csak tervezgettük a nyaralást,most pedig már csak pár nap,s indulunk Ha jól számolom,akkor már hazaértek azok az első turnusban utazók,akik a Bakas apartmanban szálltak meg,tőlük szeretnék információkat kérni az apartmannal kapcsolatban.Minden érdekel:felszereltség a konyhasarokban,törülközőt adnak-e,szúnyoghálós-e az erkélyajtó stb.,valamint a központ ténylegesen milyen távolságban van? Előre is köszönöm a válaszokat!
szia!
mi is Apolonnal megyünk , csak Kecskemétről, és itt másik irodához tartozik!
Már 2szer mentem apollonnal nem volt gáz, most se velük, hanem a helyiek rontották el!
remélem azért ülőhelyünk és szállásunk is lesz
#1375632010-06-05 07:09:38 Válasz a #137528. hsz-ra
Szia Napfény!
Most csak pár szóban válaszolok, rohanok melózni.
Jó választás a Bakas, remek helyen van. Közel a központ, pár perc séta és a tengerpart is (Piso Krioneri).
Törölközőt adnak, a konyha viszont nem túl felszerelt, csak az alapvető dolgok.
Az erkélyajtó nem szúnyoghálós, vigyetek mindenképpen szúnyogriasztót.
A tulaj nagyon jól beszél németül, de az id.vezető csak angolul. Így csak nehezen értik meg egymást. Ha bármi gondotok lesz esetleg inkább a tulajnak szóljatok, nagyon kedves és segítőkész.
#1375642010-06-05 07:23:40 Válasz a #137563. hsz-ra
Kedves Asteri!
Köszönöm szépen a választ! Számítottunk rá,hogy nem lesz szúnyoghálós elhúzható ajtó (a fotók alapján,amiket külföldi honlapokon találtam az apartmanról),ezért már vettünk öntapadós szúnyoghálót,de viszünk riasztó sprayt is.Örülök,hogy jókat írtál az elhelyezkedéséről,és az is külön öröm,hogy a házigazda németül beszél,mert mi is (angolul csak alapszinten) Mivel már elég sokszor nyaraltunk Görögország különböző részein,ezért az idegenvezetőre szerintem nem lesz túl sűrűn szükségünk.Még egyszer köszönet a hasznos információkért!
Üdvözlettel: Napfény
#1375652010-06-05 07:32:08 Válasz a #137564. hsz-ra
Kedves Asteri!
Szunyogok ellen legjobb az AUTAN. Már nálunk is lehet kapni drogériákban folyadék, spray, és stift formában is. Nekünk a görögök ajánlották legelső utunkon már annó 1986-ban. A szunyog megáll a bekent bőrfelülettől kb 10 cm-re. Igaz döngicsél, de nem csip. A szer hatása kb 10 óra, ha nem mosod le. Sok ismerősnek ajánlottam, mindenkinek bevált.