#1374292010-06-04 14:26:31 Válasz a #137428. hsz-ra
Csak fent a hegyen nem is lesz nagyon esélyed segítséget kérni senkitől.
Én nem nagyon vagyok pánikolós! Mi is tavaly elindultunk le, de úgy hogy kitaláltuk egyik nap, a másik már pakoltunk is. Kocsik eleve jó állaptban vannak, tehát csak tankoltunk és tűz.
Nem volt agyalás, hogy mit vigyünk, vagy hogy mit ne. Ha valamelyik szerv meg akar vágni, úgy is talál valamit hidd el.
Tehát nem kell parázni. csomagoljatok és nyomjátok a gázt----MEGÉRI!
Úgy lenne az igazi!
Ja az igaz, ha már egyszer megállítanak akkor fizetsz!
Vigyázzatok! Mi találkoztunk olyannal a macedónoknál, hogy csak kitették egy fa mögé a 3 lábut, és pár méterrel odébb állt a rendőrautó, és szedte ki az embereket, észre se vetted, nekünk szerencsénk volt. A kis falvak ki és bejáratnál találkoztunk ilyennel.
Úgy lenne az igazi!
Ja az igaz, ha már egyszer megállítanak akkor fizetsz!
Vigyázzatok! Mi találkoztunk olyannal a macedónoknál, hogy csak kitették egy fa mögé a 3 lábut, és pár méterrel odébb állt a rendőrautó, és szedte ki az embereket, észre se vetted, nekünk szerencsénk volt. A kis falvak ki és bejáratnál találkoztunk ilyennel.
Az az egésszel a gáz, hogy amíg mi Magyarok elmegyünk külföldre kocsival akkor behúzzuk fülünk-farkunk és betartunk mindent. Különben benyalunk pár 100 Eurós buntit. Addig az összes átutazó rajtunk csak megy 1000-rel és rá se ba..nak! Címszóval, hogy úgy sem foglyák befizetni.
Hol az igazság???
#1374422010-06-04 14:57:41 Válasz a #137437. hsz-ra
Megint átmentetek demagógba.
Szó nem volt olyanról, hogy bárki dobja ki a pótkereket mert az felesleges. Mindössze arról volt szó, hogy _kötelező_, vagy _nem kötelező_. Egyetlen hozzászólásból megértette akinek szólt, és túl is lettünk volna rajta, ha nem jön valaki és kezdi rágni a csontot, úgy, hogy nem is tudja miről beszél.
Most meg már ott tartunk, hogy akasztani való anyagyilkos aki nem visz pótkereket, és dögöljön meg. ( tudom, nem ezekkel a szavakkal, de az értelme ez volt)
#1374532010-06-04 15:29:22 Válasz a #137442. hsz-ra
Szerintem aki sokszor volt kint, mint ahogy gondolom Te is,az tudja,hogy amit biztos kérnek az az útlevél,zöldkártya.(határon)
Rendőr is ezeket kéri + jogsi. Aki gyakran jár le tudja.
Az más kérdés,hogy van néhány kötelező dolog amit érdemes vinni,mert könnyen szükség lehet rá. (láthatósági mellény,vontatókötél..)
Az oldalunkon megpróbáltunk szelektálni és szerintem Triznyak is korrektnek találná amit leírtunk ott.
Fölösleges túl kombinálni,ezzel a legrosszabbat teszitek.
Aki elősször utazik,azt megértem,de aki már járt lent 100ból 90-től biztos vagyok benne,hogy útlevelet és zöldkártyát kérték.
Triznyak csak jót akar nektek,mert tapasztalta,hogy nem kell agyon kombinálni a dolgokat.
(Biztos volt olyan ember aki úgy halt meg,hogy eltalálta egy meteor ,de azért nem gyakori!)
Aki fél az úttól azt tanácsolom neki ne tegye! Ami rossz benne,hogy hoszú és érdemes betartani a korlátozásokat,mert trafiznak gyakran. (jul-augusztusban)
Jó útat és kellemes nyaralást mindenkinek!
Legutóbb zolee84 szerkesztette (2010-06-04 15:33:29), összesen 1 alkalommal
8-4-1 euros tételek, ha jól emlékszek!
A lényeg az hogy a Macedónoknál, ne kérdezzétek, hogy mennyi, mert egyből 3 Eurot kér, hanem adjál neki 1-et. Úgy is csak annyiról kapsz cédulát.
Még viszont egy nyalóka van az egészben, hogy a Szerbeknél az útépítéseknél van korlátozó tábla 60-ra, de nincs feloldó. Van olyan szakasz, ahol elvileg 60-nal kellene menni de ez kb. 50 km. Na mi ott nyomtuk neki, mert éjszaka utaztunk. Csak minden egyes felüljáró alatt kell lassítani, mert mindig ott pusztulnak.
Tökéletes infókat kaptál,de ,ha érdekel dínárban,meg ,hogy hol mennyit kell fizetni és hol kapsz bilétát,akkor katt a hozzászólásom alatti www.-re,lehet segít, bár korrekt infókat kaptál!