#1378132010-06-06 21:38:02 Válasz a #137657. hsz-ra
Úgy emlékszem Olympic Beach-en van konditerem.
Pénzt nem tennék rá,de nagyon úgy emlékszem.
Mi is járunk terembe itthon, ott nem fogunk menni, viszont valahogy majd karban tartjuk magunkat máshogy......legalábbis megpróbáljuk.....
Egy két eszközt viszünk is...
#1378412010-06-07 08:54:06 Válasz a #137840. hsz-ra
Én is megnézem minden nap, és fülig ér a szám
Buszokon nem szokott meghalni a klíma? Elég rosszul érintene szerintem mindenkit 30fokban buszocskázni egy napot
Főleg akik gyerekekkel mennek :S
Én is megnézem minden nap, és fülig ér a szám
Buszokon nem szokott meghalni a klíma? Elég rosszul érintene szerintem mindenkit 30fokban buszocskázni egy napot
Főleg akik gyerekekkel mennek :S
Nekünk még nem fordult olyan elő, hogy elromlott volna a klíma a buszon.
Bár olyan már volt, míg az emeletes busz földszintjén melegük volt az embereknek, addig az emeleten fáztak az utasok. Én mindig egy picit mindig melegebben öltözök, mint amit a hőmérséklet megkíván.
sok naptej fog kelleni csak ne lenne ilyen piszok drága az 50 faktoros, a DM-ban is 2000 a többiről nem is beszélve.
Szia!
Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de Szegeden a Sas gyógynövényesben, ami már inkább Pingvin névre hallgat, lehet venni kb 800 Ft-ért 50-es krémet, én is ott szoktam. Nincs márkája, de nagyon jó, én is fehér bőrű vagyok és nem égek le.
Mi már kétszer voltunk Paralián és idén is beugrunk oda egy napra hazafelé úton, én nagyon szeretem, nagy a nyüzsi, van élet.