Kissé tanácsatalan vagyok. Aki már nyaralt Nei Poriban és Sartin is melyiket ajánlaná szívesebben?
Sartin már 2* voltunk, nagyon szeretjük.Legutóbb Stavrosra utaztunk és nagy csalódás volt számunkra. Ha most Nei Poriba megyünk és nem Sartira szerintetek jó választás? 7 éves a kislányunk ő is jön ,tehát mindenképp valamelyik homokos tengerpart jön szóba.
Köszönöm:Márti
Minden féle képpen Nei Pori!!!!!!!!!!!! Ott már kétszer voltunk és nem csalódtunk semmiben! Sarti nagyon gyenge minden témában!!! Tavaly sajnos ott voltunk, de nagyot csalódtam!
Saját vélemény. Lehet mások, máshogy látják!
maarti írta:
Kissé tanácsatalan vagyok. Aki már nyaralt Nei Poriban és Sartin is melyiket ajánlaná szívesebben?
Sartin már 2* voltunk, nagyon szeretjük.Legutóbb Stavrosra utaztunk és nagy csalódás volt számunkra. Ha most Nei Poriba megyünk és nem Sartira szerintetek jó választás? 7 éves a kislányunk ő is jön ,tehát mindenképp valamelyik homokos tengerpart jön szóba.
Köszönöm:Márti
[quote="Szunyi"]Minden féle képpen Nei Pori!!!!!!!!!!!! Ott már kétszer voltunk és nem csalódtunk semmiben! Sarti nagyon gyenge minden témában!!! Tavaly sajnos ott voltunk, de nagyot csalódtam!
Saját vélemény. Lehet mások, máshogy látják!
Sartiról sajnos ugyanaz a véleményem, 2x voltunk,legutóbb szintén tavaly-nem kellett volna.Előtte 2 éven Nei Porin/előtte is 1x 92-ben/,mindenképpen Nei Pori, nem csak a gyerekek miatt.
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát.Most elkezdjük figyelni a jó kis akciós ajánlatokat,hátha elcsipünk valamit és a család is Nei Porit választotta:-))
Ma foglaltam szállás Nei Poriba az Apollon travelnél A Kalliope apartman 2 fős stúdióiról tud valaki infót? Megköszönném Jah, és hol kell úti célt és * nap van még hátra szöveget beállítani?
Ma foglaltam szállás Nei Poriba az Apollon travelnél A Kalliope apartman 2 fős stúdióiról tud valaki infót? Megköszönném Jah, és hol kell úti célt és * nap van még hátra szöveget beállítani?
Köszi!
Szia
Mikor indultok?
Mi julius 11-én szintén a kalliopeba és persze elöször,képeket látsz rola ha visszalapozol,mert sokat tettek a netre az itteniek és vannak linkek hozzá.
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a határon elfogadják az interneten kötött utasbiztosítás kötvényét is, vagy eredetiben aláírt kötvény kell hozzá? köszönöm