Én úgy tudom, hogy a régi BMW-k voltak azok a letiltós autók és ha jól tudom mamár nem tilt le egy sem.
A VW biztosan nem mert olyanom van és volt kb 1500 km tulfutásom de nem tiltott le.
Végülis ,csak személyesen ültem egy Fabia-ban(VW-konszen),amikor trailert kellett hívni,mert megálltunk 15percre.......utánna aki jött, víz után tölt és indulás tovább! (Nekem ez új volt akkor)
Az egyik nagyon jó barátom a Skodában volt autószerelő..... Ő mesélte nekem ,hogy mikre képes a VW computer!
Kicsit kezd sok lenni a téma és lehet ,hogy rajtunk kívül nem sok mindenkit érdekel.
Onnan indult a téma,hogy mennyi mű tudás kell feltétlenül és Triznyak pont a Te hozzászólásod volt,az amelyik szerint nem sok minden,mert szerinted a mai autókban már nem (kell) tudsz állítani semmit!
Legutóbb zolee84 szerkesztette (2010-06-11 16:28:01), összesen 1 alkalommal
Inkább arról beszélgessünk hogy útközben hol vannak szervizek ha esetleg valakinek szüksége lenne rá. Szerbiában Makedóniában. Pár éve Korfuról hazafele leszakadt a kipufogóm és egy Görög maszek szervizbe mentem be. Pár perces munka lett volna, de annyira nem akartak dolgozni, hogy a végén magam álltam neki meghegeszteni ha rájuk várok, lehet még mindig ott lennénk.
Megnézed Dobaki hozzászólását Ő egy másik márkát is mond neked. (erről Én pl nem tudtam)
Egyébként szíve joga mindenkinek abban hinni amit akar,viszont a témát hanyagoljuk,mert ez a kinek van igaza dolog,kicsit kezd gyerekes lenni.
#1387022010-06-11 16:56:18 Válasz a #138701. hsz-ra
Az a baj, hogy Görögországban nem igazán van dizel autó ezekhez kint szinte senki sem ért!!!. A kúton is mindig többször rákérdeznek hogy biztos dizel??? nem benzin??? Nincsenek hozzászokva a gázolajos autókhoz. Figyelni kell ha a kutas tankol nehogy benyát nyomjon bele.