( De tényleg, a kedvenc partunknál már kétszer is láttunk 6-8 delfint.
Asszem tavaly előtt, fent maradt a kocsiban a kamera, én meg mezítláb spuriztam felfelé a sziklákon. Há mit mondjak, érdekes volt. De legalább meg van videjjón is. )
Én is láttam már azon a környéken delfint. Egyszer amikor Sartiból mentünk át hajóval Atosra, a delfinek ott ugráltak a hajó mellett, telejesen jól lehetett őket látni. Máskor pedig Paralia és Nei Pori között megálltunk egy parton és ott ugráltak ki a vízből kb 300 m-re a parttól. Nagy élmény volt mindennkinek!
Ha nem látok delfint akkor a medencében hagyok neked 1 kis delfint fogtündér remélem nem viszik el a gyerekek és akkor te legalább látsz delfint.
Egyébbként bajban vagyunk mer az ioli-ban 2 apartmant foglaltam le és akikkel mennénk ott a srác eltörte a vállát.
Hétfőn tudja meg, hogy a doki engedi-e utazni. elméletileg 6 hét a gyógyulása reménykedünk, hogy jöhet mert neki kell vezetni.
#1389502010-06-13 18:52:07 Válasz a #138700. hsz-ra
Ez rohadt ciki,de nem tehet róla Nekem operálták a vállam/jobbot és jobb kezes vagyok/.Műtét után bár elmondano nem tudom mennyire fájr,de vezettem és dolgoztam,mert muszáj volt.Jártam gyógytornára és hamar /1 hó/ betegeket emelgettem vele.Nyugi nem lesz semmi menni fog a haver és vezetni fog.