Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 3166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szaboz72
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139296 Üzenet linkje2010-06-15 10:44:40  Válasz a #139195. hsz-ra

Igen tudom hogy lehet órára is bérelni, de én még görögbe nem találkoztam vele! Régen lehetett b-s jogsival 70cm3 robogót bérelni, most nem tudom mi a helyzet. Mivel eu-s szabályok vannak ott is, ezért asszem már csak 50cm3 lehet bérelni sima b-s jogsival. Pedig a nagyobb erő jól jön a nyugati parton.

Üdv zoli

# 3167
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139378 Üzenet linkje2010-06-15 17:41:58 

Érdekelne hogy hány euró hajóval elmenni a híres Navagio öbölbe? Illetve a szárazföldön mennyibe kerül eljutni oda, hogy le tudjunk nézni felülről a hajóroncsra? Mivel juthatunk el oda szárazföldön, ha nem akarunk robogót bérelni? buszok járnak arra? mennyibe kerül a buszjegy? lehet kérni diákjegyet?
# 3168
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139409 Üzenet linkje2010-06-15 19:34:19  Válasz a #139378. hsz-ra Előzmény #139378

Porto Vromiból mennek kishajók az öbölbe,pár euróért elvisznek,minél többen mentek ,annál olcsóbb!
Ha szárazföldön akarjátok megközeliteni mindenképp kell valami jármű,mivel ez a sziget keleti oldalán van,elég messze mindentől,és az útviszonyok sem a legjobbak!

# 3169
Batkamano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139456 Üzenet linkje2010-06-16 05:39:25 

Szia MM! Bocsi,hogy csak most válaszolok.Örülök,hogy sikerült befizetnetek,már pár nap és indultok is biztos nagyon szupi lesz.Ha visszajöttetek majd kérdezek,ha nem gond.Mi júli végén mennénk még nincsenek akciók még várunk a foglalással.ÜdvBatkamano
# 3170
Emilio
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139491 Üzenet linkje2010-06-16 10:36:45 

Sziasztok. Nem tudjátok jó időt mondanak az elkövetkező 2 hétre? Pénteken indulunk és a neten igencsak összevissza találtam meg az előrejelzést. Volt ahol ugyanarra a napra 32 a másik oldalon 26 és esőt irt...Nincs valami hiteles forrás?
# 3171
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139538 Üzenet linkje2010-06-16 11:59:40 

Kedves angel001! Megnéztem a fotóalbumodat gyönyörű helyeken voltatok és az lenne a kérdésem, hol volt a szállásotok, melyik városba, és mivel mentetek el ilyen sok szép helyre, robogóval, csónakkal vagy ezek a szép helyek gyalog is megközelíthetőek voltak a szállásotoktól? Melyik utazási irodával mentetek? Várom válaszod! Köszi!
# 3172
Szaboz72
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139583 Üzenet linkje2010-06-16 15:17:10  Válasz a #139538. hsz-ra Előzmény #139538

Szia Tengergirl!
Bármelyik városba mentek annyi utazás szervező van sok programmal, hogy alig tudsz választani! Ha 1 hétre mentek akkor már itthon döntsétek el mi az amit feltétlenül meg akartok nézni. Mindenre nem lesz idő!! icon_sad.gif Mi 10 napot voltunk és 8 napra béreltünk autot, de mindent mi sem tudtunk megnézni! icon_cry.gif Ha jól emlékszem van buszos körüt a szigeten ha nem akartok bérelni semmit. Gyalog szerintem nagy a sziget (kb 30-35 km hosszú és 10-15km széles). Egyébb infokat is találsz itt: www.zante.gportal.hu Nagyon sok képet és beszámolót találsz érdemes böngészni! icon_eek.gif Mi is innen vettük az útvonalat amin bejártuk a szigetet igaz forditott irányban!(Élménybesz. 2007, Erika06). Esetleg sok segitség van itt is: http://www.zakynthos.hu/DeTomaso.txt
Jó olvasgatást! icon_biggrin.gif

Üdv Zoli

# 3173
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139674 Üzenet linkje2010-06-16 21:23:52 

Tengergirl!

Irtam privit! icon_smile.gif

# 3174
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139766 Üzenet linkje2010-06-17 11:39:06 

Ezer köszi angel01! Megkaptam az prividet, nagyon örültem neki, mert sok hasznos dolgot leírtál! icon_smile.gif
# 3175
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139775 Üzenet linkje2010-06-17 12:02:59 

Megpróbálom felvázolni, hogy milyen helyre szeretnénk menni, és ha tudtok ilyen helyet, azonnal írjátok meg a nevét! A városba legyen lehetőség olyan hajóútra ami elvisz a Navagio öbölbe. Lehessen robogót vagy autót bérelni. A tengerbe sokáig be lehessen úgy gyalogolni, hogy leérjen a lábunk. A part homokos legyen. Lehessen kagylót, tengeri csillagot gyűjteni, és legyen meg az esély rá, hogy teknősöket vagy delfineket látunk. A városban ne unatkozzunk akkor se ha lemegy a nap, tehát legyen nyüzsgő éjszakai élet, boltokkal, látnivalókkal. Lehetőleg olyan apartmant szeretnénk, aminek az erkélye a tengerre néz. Legyenek olyan szép sziklás partok is amelyekhez könnyen eljuthatunk. Magyarul azt kérném tőletek, hogy egy olyan várost mondjatok a szigeten amin ha 10 napig ott leszünk se fogunk unatkozni, mert mondjuk nincs pénzünk elmenni a sziget többi részére, csak addig amíg gyalog el tudunk menni. Egyáltalán melyik a legnagyobb város a szigeten, amelyben tuti nem unatkoznánk ha oda lennénk kötve anyagi okok miatt? Ilyen görög magánemberekhez is oda lehet menni akiknek van valami vízi járgánya, hogy vigyen el minket valami városkába ennyiért meg ennyiért? Milyen nyelven tudnánk velük egy ilyen fuvarozást lebeszélni? Angolul megértik ha mondjuk?
Ha valaki júliusba megy és ketten mi szívesen betársulnánk hozzájuk az autóbérlésbe mert akkor mind a négyünknek olcsóbbra jönne ki. Interneten hol tudjuk megnézni a görög buszmenetrendeket? A pénzhiány miatt már azon is gondolkoztunk, hogy esetleg szamarat nem lehet bérelni, hogy annak a hátán utazzunk? :)Nem sok pénzzel indulunk útnak ezért érdekelne, hogy a legolcsóbb közlekedési lehetőség az nem az autó bérlés és robogó bérlés hanem ha buszra szállunk? Az autó bérlés árát már angeltől megtudtam, mi a helyzet a robogó bérlés áraival? Előre is köszi mindenkinek a segítséget!

# 3176
Dfku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139781 Üzenet linkje2010-06-17 12:13:19 

Szia Angel01!

Engem is nagyon érdekelne, amit Tengergirl-nek küldtél priviben, mert ha jól veszem akkor a szigettel kapcsolatos dolgot írtad le neki. Ezek pedig engem is nagyon érdekelnének.

De ha mégsem arról van szó, akkor bocsi, és tárgytalan.

Köszike!

Kata

# 3177
Netoria
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139785 Üzenet linkje2010-06-17 12:29:22 

Sziasztok!

Csatlakoznék dfku-hoz, ha a szigetről van szó engem is nagyon érdekelne!

Holnap indulunk, szinte el sem hiszem, hogy eljött az ideje. icon_smile.gif

# 3178
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139790 Üzenet linkje2010-06-17 12:46:41 

Kedves dfku és netoria! Ti melyik városába mentek a szigetnek és melyik utazási irodával? Busszal Ti is? Jó nyaralást!
# 3179
Dfku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139792 Üzenet linkje2010-06-17 12:54:05 

tengergirl írta:
Kedves dfku és netoria! Ti melyik városába mentek a szigetnek és melyik utazási irodával? Busszal Ti is? Jó nyaralást!

Szia!

Igen busszal utazunk mi is a Grand Tourssal. Debrecenben fogunk felszállni.

Mi Agios Sostisba megyünk. Ez Laganas közvetlen szomszédságában van.
Már nagyon várom, de mi még egy kicsit később indulunk. Augusztus 7-14-ig leszünk ott.

Kata

# 3180
Törpillácska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139798 Üzenet linkje2010-06-17 13:11:37 

Sziasztok! Remélem, nem fogjátok leharapni a fejem, hogy egyből kérdezek, mielőtt olvasnék. :S icon_smile.gif Tekintettel a sok-sok hozzászólásra, remélem, elnézitek nekem ezt. De olvasgatni is fogok! icon_smile.gif Szeretném megkérdezni, hogy Zakynthoson a buszos szigettúrával (Grand Tours, de biztos, más is szervez) a Navagio-öböl csak a kilátóról tekinthető meg, vagy le is lehet menni a partra? Azért kérdéses, hogy buszos vagy hajókirándulást válasszunk.
Járt már vki Kefalonian úgy, hogy Zakynthosról komppal ment át? Ez is szervezett út lenne. Érdemes elmenni? Köszönöm előre is a segítségeteket!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 211 212 213 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu