A Kalóztanyáról nem Te vagy az első, aki nem túl jó véleménnyel van. Nem tudom mi lehet a gond, de a reklám valóban nagyon jó. Mondjuk én főleg a kalóztúra miatt emlegetem és a sok off-ot okozó kamera miatt, ami akárki akármit is mond egy jó ötlet
Bár az igaz, hogy Fate-el valamelyik este szeretnénk ellátogatni, de ha nem ott, akkor egy másik helyen csúszik le a koktél
Lehet, hogy rosszul tudom, de úgy hallottam, hogy Asprovalta neve lett Agios Georgios az új elnevezés szerint. Persze lehet, hogy másik Szent György is van
Gyűjtögetem a tippeket, majd legyen idő mindet végig járni. Köszönöm szépen a sok ötletet és a képeket
Csináltam egy összefoglaló táblázatot, amiben a km-ek, a benzinkutak, a fizetőkapuk, hozzávetőleges időpontok vannak, de nem tenném közzé, amíg nem lesz pontos. (Mindenki máshogy, más ütemben utazik, stb.)
Útközben pontosítom, és remélem az utánam utazók már hasznát veszik....
Sartiról Neos Marmarasba busszal nem lehet eljutni?Minket is érdekelne majd a piac, de robogóval az elég nagy táv nem?
Biztos van valami tömegközlekedés ott a félszigeten.
Bforgo!
Jó utat,szép időt!
Az a táblázat szuper lenne, én is elkezdtem összeállítani valamit, de elég hiányos!
Várunk vissza, ha tudsz jelentkezz kintről is!
Ennyi szuper hely, hogy fogjuk ezt mind bejárni ha még punnyadni is akarunk?!
Tina83! Tényleg ilyen gáz a kalóztanya?
Gyönyörű képeket tettél fel!
Csudába...mojito a kedvencem!
Tina83, köszi a választ
Igazából kocsit nem akarunk bérelni, mert ketten lennénk csak és egy napos kocsi bérlési árat inkább többnapos motorra cseréljük.
De ha azt mondod, hogy nem vészes az út, akkor az megnyugtató, csak kicsit itthon még gyakorolnom kell, mert ezer éve ültem motoron utoljára.