Off:
Most hogy visszaolvastam a Jox-nak írt válaszom,nekem is úgy tûnik hogy jól kiismerem magam a Peloponnészoszon!
De sajnos ez nem így van,sajnos csak képekrõl és leírásokból "ismerem"...
De ami késik,nem múlik!
On: Nagyon várom már a szeptembert,gyakorlatilag még azt sem tudom mennyi ideig maradok Krétán!
Vojandi!
Semmit sem foglaltam elõre,majd a helyszinen! Csak ott és azokat kérdezem meg amelyik tetszik Ez is egyfajta szabadság,nem? Szeptemberben nem dolgozom, elvileg maradhatnék egy hónapot is, gyakorlatilag viszont ameddig a pénzem kitart...
Jó lenne ellátogatni Santorinire is, más sziget most nem hiszem hogy útba esik.
Nem, nem megyek veled Csak ezért kérdeztem, mert mindig egyes számban írsz, és kíváncsi voltam, vajon egyedül vágsz-e neki. Én nem szeretnék egyedül menni sehova sem, nyaraláson kell a táársaság.
Sziasztok!
Most készülünk Krétára a Quaestorral, talán. Nem volt véletlenül valaki az Irini apartmanban Plataniasban? Esetleg ismeri valaki Agii apostolinál az Aranypartot illetve a Flamingo aparthotelt? E között a kettõ közt vacillálunk. Írjatok! Két kisfiúval megyünk és egy nagymamával fontos a kényelem és a szép hely! Elõre is köszi!!!Évi
Mi voltunk kétszer két hetet az Irini apartmanban. (de talán több Irini ap. is van Plataniason).
Ahol mi voltunk az nem túl nagy, semmi extra, s kicsit talán zajos, mert a Platanias központjában van és a fõút mellett van a bejárata. A tengerpart kb 5 perc séta.
Köszi! Kedves vagy, hogy írtál!!
Az utazási iroda azt mondta ez egy GYÖNYÖRÛ apartman. Így mostmár kezdek félni mert a másikat nem is dícsérte...Az én Irinim olyan a képen, mintha fenyõ bútoros lenne és kívül tele van virággal. Ez a tied is?Véletlenül nem tudod, hogy Gramvoussaba a natúr hajójegy mennyibe kerül?Köszi:Évi