Nem voltam még Nei Poriban,de érdekel a hely. Aki járt Parálián is árulja már el,hogy mi a különbség a két város között?
Hangulatra miben különbözik? Pl. Parália szerintem elég nyűzsgő város tele-tele bolttal,kévézóval..........
Milyen a part....?
Nem voltam még Nei Poriban,de érdekel a hely. Aki járt Parálián is árulja már el,hogy mi a különbség a két város között?
Hangulatra miben különbözik? Pl. Parália szerintem elég nyűzsgő város tele-tele bolttal,kévézóval..........
Milyen a part....?
Paráliát csak láttam buszrol, N.Porinál nagyon jo homokos part van, nem mélyül hirtelen,söt van egy hatalmas homokpad ahol sokáig térdig ér a viz, hatalmas élet van,sok sok bolt ,kajálda,bárok,disco,vehetsz mindet,bundát ,aranyat, süteményeket ,sült kukoricát és persze minden innivalot,bizony esténként a föbb utcákban tömeg van
zolee84!
Pingának igaza van, itt is megtalálható minden. Talán a tér ami tágasabb, tehát a rengeteg üzlet és taverna nagyobb térben oszlik el, az utcák szokatlanul tágasak. Itt a tengerparti sétányon zajlik este-éjszaka az élet, minden ide összpontosul. Bőr cuccokat viszont csak Paralián lehet vásárolni!
Sziasztok!
Valaki tud valami infót a Bessy apartmanról?
Egyébként minden apartman fel van szerelve,konyhai eszközökkel?
Mi eddig mindíg cipeltünk itthonról is alapfelszerelést,idén nem szeretnék.