#1397232010-06-17 09:14:49 Válasz a #139681. hsz-ra
Kalózhajózás
Az Arian nevű "kalózhajóra" az esténként Parália sétálóutcáján álló kalózbábunál lehet jelentkezni.
A program kb. az alábbiakból áll : reggeli indulás a paráliai kikötőből, hajókázás , bevállalósabbaknak ugrálás a hajóról, fürdőzés az Olymposz hegy lábánál. Beöltözés kalózcuccokba, ami nem kötelező,gyerekeknek nagyon bejön, de felnőtteknek is jó móka . Eközben a kapitány ouzóval, borral, üdítővel kínálgat és szól a jó kis görög zene. Aztán kiköt a hajó egy lakatlanabb résznél , ahol motocsónakkal visznek ki a partra.
Itt lehet úszkálni, kagylót gyűjteni, még az ebéd el nem készül.
A kapitány szardellát és virslit grillez ebédre. Görögsali van hozzá és innivaló.
Visszafele újra lehetőség van útközben tengeri fürdőzésre.
2008-ban delfineket is láttunk útközben
Egy dologgal kell vigyázni, a naptejet ne hagyjátok otthon,itt aztán könnyen le lehet égni.
Szerintem jó kis program ( bár itt olvastam régebben már negatív véleményt is , dehát kinek mi az igénye..)és ha jól emlékszem, tavaly mindez 17 € volt.
Munkalehetőség Paraliához közel, Korinos falucskában. Kávézóban este 19-től zárásig( általában 24,01,02-ig. ( nem topless bár és nem erkölcstelen munkáról van szó)
Akit érdekel, privátban tudok bővebb felvilágositást adni
#1400712010-06-18 20:28:12 Válasz a #139897. hsz-ra
Nem,Bitang!
Azt meghagyta Neked!
Egy-két esős paraliai napodon igazán bevállalhatod!
Addig se kell a Hotel Európa személyzetét nézned.
De azért szeretlek!
Úgy néz ki hogy júliusban kinéz egy nyaralás nekünk is a párommal.
Tudnátok javasolni szállást hogy melyik apartmanba, pantióba stb érdemes szállást foglalni?
Miért,szerinted mennyiért visznek el?
Van még 23 euros út is!!
Ajánlom neked utóbbit akkor.......
Ahol a segítségetekkel elkészítet étel ki van porciózva és kötelezően jól kell szórakozni.
Pöpiéknél nincs hiány ételben-italban, kedves vendéglátásban és a hangulat kényszer nélkül is frenetikus.
Ha arra járunk, mindig hajózunk velük. Idén is így tettünk, és nem bántam meg. Mindenki nagyon jól szórakozott, pedig több nemzet polgára is hajókázott velünk. Hatalmas nevetések voltak, sok vidám, jó humorérzékkel megáldott ember jött össze. A kaja most is kiváló volt, és több, mint elég.
Bátran ajánlom mindenkinek!
[quote="dgeryke"
...Ja,Ibusszal és Németh Travellel senki se menjen,nem ajánlom őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szervezésből nullák!
Na és a kinti ibuszos idegenvezető.
nem foglalkozik semmivel sem...[/quote]
Sziasztok!
Mi ma érkeztünk haza Paraliáról. Annyi hozzáfűznivalóm lenne a leírtakhoz, hogy az ibusz nálunk pl nem is tudott arról,hogy indulás előtti nap későeste a németh travel felhivott és közölte hogy 2 órával hamarabb lesz a reggeli indulás!! Az odafelé utunk 29órás lett, klima semmi,fűtés maximumon,ezt eljátszották visszafelé,plusz még be is ázott a buszunk a bulgár esőben Nevetségesek,de hazaértünk. A lényeg, hogy Görögországba beleszerettem, és SOHA TÖBBÉ NEM MEGYÜNK BUSZOS NYARALÁSRA!!!
A Németh travel valóban nevetséges,mind a szervezés,mind az autóbuszok tekintetében. Az Ibusz szerintem teljesen korrekt,mi szállásban hibátlant kaptunk, Gergő nevű telepített idegenvezetőnkkel pedig teljes mértékben meg voltunk elégedve. Annyiban hibázik az Ibusz,hogy hagyja hogy a hírnevét egy ilyen semmilyen utaztató cég tönkretegye!!
#1402932010-06-20 20:45:50 Válasz a #140291. hsz-ra
Kedves PetBeatman Gondolom a kavicsos part miatt gondoltad,ha igen ,akkor nem kell ilyen cipő, mert homokos a part végig nagyon jó,nincs rá szükség Ha más miatt gondolod, akkor írd meg