Beniray!
Merre vagy???:'(
Azért kereslek mert te mész majd, a Magda-házba és mi is oda megyünk!!
Ha bejelentkezel akkor írj légyszíves!!!!
Kíváncsi vagyok hogy mi igaz abból hogy nem kell már, se a Szerbekhez sem a Macedónokhoz útlevél!
----------------------------------------------------------
"Nap mint nap egyre inkább Görögökké válunk"
Igen, jottunk, rendben volt minden!! Platamonas a regi...majdnem. A lakohelyunktol nem messze nyilt egy uj bolt, Larisa.
Ket eve nem talalkoztunk egyetlen szunyoggal, meduzaval se, most mindkettovel tele a hocipom...
Az ido szep volt, csak ejjel esett, az elso par napban hideg volt a viz (kicsi fiamat nem zavarta, egyenesen nyakig ment a vizbe, mi pedig csak bokaig....) aztan meg gyorsan felmelegedett.
Voltunk a varban is, a toronyba sajnos nem mehettunk fel, restauraljak.
Fenykepek jonnek kb. ket het mulva....mar en is alig varom, de sajnos elobb nincs idom rendezni oket.
Ennyit diohejban, kerdezzetek, ha meg erdekel valami...ha lesz idom, majd irok meg ami eszembe jut...
Sajnalom, hogy bonci utmutatojat a kis templomhoz csak utolag olvastam, oda szivesen felmentunk volna...Az igazsag az, hogy az egyik arus felkinalta (fenykepezogepunket latva), hogy felvisz oda bennunket, de mi egy kicsit bizalmatlanok voltunk... de ha tudom, hogy gyalog is konnyen elerheto, biztos felmentunk volna...na majd legkozelebb
Szia!
Nem igazán hangzik jól a szúnyog és a medúza kombináció!!!:@ Úgy veszem ki a szavaidból hogy elég csapadékos az idő arra fele.A bolti és az éttermi árak érdekelnek.A fényképeket is várom.A fakultatív kirándulás árai,ha voltatok.B)
-----------------------------------------------------------
"Nap mint nap egyre inkább Görögökké válunk"