És véletlenül nem tudnál mondani egy pár magánapartmant?
sok helyen ki van irva a zimmer feri és telefon szám hozzá,egyikkel se beszéltem,nem volt rá szükség,de egy autos csapat probált ott maradni még két hétre a rendes nyaralás után és nekik 50 euroért adtak volna szobát egy napra
Pedig most a travel.hellasz is szervez oda szállást.
Egyáltalán létezik ez a szállás?
Nagyon fontos lenne az infó mert most akarjuk lefoglalni a travel.hellasz-nál és nem szeretnénk pórul járni.
#1401612010-06-19 16:14:25 Válasz a #140160. hsz-ra
A szálláshely létezik, képeket és egy minimális infót is olvashatsz róla.
Ha az otttalálható infókban illetve képekben nem bízol, válassz másik szállást!
Sziasztok!
Még mindíg senki nem tud infóval szolgáltatni a Bessy apartmanházról?
És hol érdemes milyen útvonalon menni ha Macedonián keresztül szeretnénk menni,nem Bulgárián?Erre szerintetek közelebb van?
Ha valaki már hazajött létszi írjon az útvonaláról ha autóval ment.Előre is köszi.
A Politimi apartmanház nagyon is létezik, semmi köze a szerbekhez, görög tulajdonban van. És semmi köze a Bella Tourshoz sem. Mivel eddig nem szerepelt semmilyen iroda kínálatában, ezért nem fog tudni senki bővebb információt adni a házról senki. Abban pedig igazán megbízhatsz, ami a Travel.Hellasz oldalain találsz. A leírás korrekt, képek vannak fennt. De ha megmondanád, hogy konkrétan mi az, ami ezen kívül még érdekel, akkor talán tudnék válaszolni.
#1402402010-06-20 12:50:43 Válasz a #140218. hsz-ra
Nem szállok vitába ebben a dologban,mert az üzleti részen engem nem igen érdekel,de azt mindenki tudja hogy az apartmanok jo része görög tulajdonban van és az utazási irodák szerzödéssel bérlik tölük. A kérdéses apartmanrol eddig a neten csak szerb utazási irodánál találtam leirást és persze a Bella toursnál amelyik megszünt. Szoval egy hétköznapi ember hogyan tájékozdjon ez ügyben ha semmit se talál? A Hellasz meg csak számokat ir apartman nevek helyett,sem térkép semmi más.
Nagyon is megértem Dani aggodalmait.