Cimborámék a múlt héten jöttek haza Neo Poriból (hozták a jól megérdemelt Mythosomat), ők még azt is említették, hogy a görög rendőrök több ízben állították meg őket, és sok helyen is mértek, szóval ott is érdemes betartani a sebességhatárokat. És magyar autóval szinte alig találkoztak
"Mia ha figyelmesebben olvasnál kiderülne,hogy a fizetőkapuknál húztak le.... "
Hááát, biztosan velem a baj, már guvattra olvastam a szemem, de nem találom hol húztak le.
én sem találom
friss info a szerb pályadíjakról, ami hivatalos honlapokon még magasabb összegekkel szerepel: 3,5+2,5+7,5+2,0 euro, visszafelé természetesen fordítva.
macedónoknál 1+1,5+1 lenne elvileg, de a középső kapunál is elfogadják az 1et is, nem reklamálnak, viszont cetlit sehol nem adnak, mivel ott nem hivatalos az euro, gondolom zsebre rakják, vagy nem tudom.
görögöknél volosig: 2,7+1,0+2,2+2,8+0+2,0 ahol 0-t írtam, ott van kapu de még építik a pályát, nem kellett fizetni, csak simán áthajtani.
#1405332010-06-22 10:14:15 Válasz a #140529. hsz-ra
Kb. a 400. oldaltól átolvastam a fórumot de nem találtam olyan hozzászólást amiből kiderülne, hogy éjszaka melyik kutak vannak nyitva Macedóniában. Bár lehet hogy csak nem vettem észre...
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam, hogy valaki nézte-e, hogy görögország felé az úton lehet-e valahol e85-ös bioetanolt tankolni? Rákerestem sok helyen, de sem szerbiában, sem macedóniában, de még görögországban sem írt ki semmit.
mi este 7kor indultunk, pilisvörösvárról, amivel nem is lett volna gond, máskor bevált. csak most valahogy később értünk a határra a szokásosnál - bár a hu-scg határon ez még nem is volt gond, a félóra várakozás nem vészes szerintem. este fél10től 10ig várakoztunk ott. éjjel viszont többször megálltunk a szerbeknél pihenés, gyerek-tisztába tevés, stb miatt, amit egyébként sohasem szoktunk, így csak reggel 6ra értünk a szerb-macedón határra. ha valaki nem áll meg ennyiszer, akkor nem hinném hogy gond lenne - eddig nekünk sosem volt, de mi baromi sokat szüttyögtünk. a zuram (mindig ő vezet) máskor egy seggel lemegy 1200-1600 km-t, most viszont nem tudott az út előtt pihenni egy percet sem, így muszáj volt megállni, meg ahogy írtam a gyerekek miatt is... szóval ezért értünk mindenhová túl későn. egyébként pihi nélkül kb éjjel fél4re értünk volna a szerb-macedón, reggel 6-fél7re a görög határra, az rendben lett volna, legalábbis eddig rendben volt.