Tengergirl és Sheidi!
Nagyon szépek az albumjaitok, most néztem meg őket! Sheidi, ez a Pavlos apartman elég kellemes környezetben helyezkedik el ahogy látom!
Tengergirl a döglött kardhal nagyon nagy mázli, hogy ilyet láttatok! Nagyon jók a képeid, a témájuk a sok állat, növény, hasonló az ízlésünk, ha együtt nyaralnánk biztos jó közös dologkat szerveznénk! Pl döglötthal keresés a hajnali parton! Lehet valakinek morbid a téma attól elnézést kérek! Mi egy gyönyörű szép "kockás halat" találtunk, csak most nem tudok képet mutatni róla. A kék medúzák Nei Porinál nagyon gyakoriak voltak, nagyon ijesztőek elsőre, ahogy szemüvegen át megláttam a vízben...!
Sz
szellosdy ! Köszi a választ, meglepődve olvastam hogy szegény nagyinak le kellett szállnia..az haggyán, hogy ő mehet haza, de hogy a magyar utastársa utána hogy érezhette magát..meg az a tépelődés, hogy mi a helyes megoldás...áhh, nem tudom hogy juthatott haza. Fura volt olvasni.
Most látom, ti Sartira mentek! Mi tavaly jártunk ott, ha valami kérdésed lenne szívesen válaszolok! (Privátban, vagy a Sarti fórumon esetleg, bár azt ritkán nézem mióta már megjöttünk ! )
Nagyon szépek a képek tetszenek.Örülök,hogy eljutottatok a szigetre.
Én nem tudom le merjem-e írni,mi hogy jártunk.
A barátainkkal mentünk volna,e hó 11.-én Ercsikéjékkel Argassiba a Krinas apartmanba.
De sajnos sikeresen összeszedtem valamit,szóval lebetegedtem és így nem tudtunk elmenni álmaink szigetére.
Beszéltünk velük telefonon azt mondták szép a sziget és az apartman is szép,nemsokára jönnek haza alig várom már hogy mesélhessenek nekünk,miről maradtunk le.
#1405782010-06-22 13:00:03 Válasz a #140555. hsz-ra
Szia!
Kellemes volt a környezet, bár nem zajmentes, na de kibírtuk!
Életünk egyik legnagyobb élménye a repülőhal látványa volt! Idáig soha nem láttunk ilyent. Ez ugyan nem döglött volt, hanem nagyon is élő, de most eszembe juttattátok. (kicsit sok még a friss élmény, próbálom sorba rakni magamban)
#1405792010-06-22 13:02:58 Válasz a #140577. hsz-ra
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy elmaradt az utazásotok! Remélem, legalább meggyógyultál! Azt látom, hogy Erikáéknak nincs most jó idejük, bár mintha már készülődnének haza, ugye?
Olyan élmények voltak nekünk, hogy én csak biztatni tudlak, ha tudtok, menjetek, mert már tényleg rabjai lettünk Hellásznak.
Csütörtökön érkeznek haza valamikor.A gyógyulás nehézkes,de már jobb.
De egészség nélkül sajna nincs nyaralás,de már figyeltünk last minute utakat és nagyon jók,úgy hogy mindenféle képen szeretnék majd menni a szigetre.
Hú! Repülő hal? Hol láttátok? Kompról? Vagy hajókiránduláson? Teknősök vannak már ilyenkor, vagy később érkeznek?
A zajt az apartmanban hogy érted? Angol ifjak éjjel, vagy forgalom-járművek nappal?
Sz
Hát sajnos tényleg eléggé szomorú volt látni, ahogy a magyar és orosz nagymamát szétválasztották a makedón határátkelőnél. Nadja, így hívták a kis törpe növésű orosz nénit, aki úgy utazott a legelső ülésen, hogy a lábai felfelé néztek a buszsofőrt elválasztó falnak támasztva, egészen addig amíg hajnal 2-3 körül amikor már mindenki aludt a buszon, 4 órányi várakozás után felszálltak a buszra a határőrök mondtak valamit makedónul az útlevélre és a következő pillanatban mire föleszméltünk már szedték is ki Nadja bőröndjét a busz oldalából, és már kísérték be a határátkelő épületébe. Gondolhatjátok, hogy ezt félálomba látva mindenki meg volt ijedve a buszon. Úgy gondoljuk, hogy talán azért volt mindez mert Oroszországgal szembe Macedóniának vízum kell, de nem tudjuk mi történhetett, de valószínűleg a helyi nagykövetség vette a szárnyai alá 5-6 nap után Velika egyik kis boltjába újra láttuk Nadját természetesen a magyar nagyi társaságában...
Kedves Szellosdy! Ha jobban megnézed a képeket a felnőtt kardhalon kívül van ott egy partra vetődött baba kardhal is, akit azonnal visszadobtunk a tengerbe illetve egy skorpió.
Zantén is vannak a tengerparton skorpiók? Mennyire ajánlatos hozzáérni Zante teknőceihez, harapnak? Szép kagylók és csiguszok gyűjtéséhez melyik a legalkalmasabb partszakasz? Laganasnál sokáig be lehet sétálni vagy gyorsan mélyülő?
Attól függ mikor szeretnétek menni,idén még a tavalyinál is több a last minute út szóval érdemes várni!
tavaly mi is előre olcsóbban lefoglaltuk,aztán mire indultunk már szinte ingyen voltak az utak!