Törölközőt, ágyneműt adnak, pohár, ruhaszárító kötél, csipesz nincs (mi vittünk), hűtő van.
Először is köszi a részletes jellemzést
Másodszor, tehát nincs ruhaszárító kötél? :O
Bár inkább jobb itthon megtudni, mert akkor megkérem a barátomat, h. szerezzen be egy arra alkalmas kötelet:)
Ja és olvastam a honlapján a helynek, h. van hajszárító. Ez igaz?
#1412372010-06-26 12:55:17 Válasz a #141179. hsz-ra
Kedves cilla!
Köszönöm szépen a kimerítő választ, már Brekitől is kaptam egy jó kis összehasonlítást, s csak megerősített abban, amit már nagyjából leszűrtem a két fórum mazsolázása alapján. Idén azt hiszem az dönt, hogy most valahogy nem akarunk annyit menni, és sajnálnám, ha bármi is kimaradna, Tolóra talán még inkább érdemes ezek szerint két hétre menni (hová nem? ) Úgyhogy ezek alapján talán Parga lesz a "helybenmaradás" miatt, s ha úgy alakul akkor jövőre meg Toló. Azért még beleásom magam a beszámolókba és a fotóalbumokba is.
A szobában nem volt hajszárító, hogy a recepción kell kérni, vagy van-e egyáltalán, nem tudom, mert nekünk nem kellett.
Köszi, akkor biztos, ami biztos, viszek.
Még egy kérdés jutott eszembe: a reggeli mennyire kiadós? Mert akkor pluszba csomagolok felvágottat meg vajat, ha szükséges.
#1412512010-06-26 15:26:45 Válasz a #141240. hsz-ra
Ha nem egy fél malacot szoktál reggelizni, akkor bőven elég lesz!
Kontinentális, önkiszolgálós a reggeli, tehát: kenyér, sajt, sonka, vaj, dzsem, főtt tojás, kávé, tej, müzli, narancslé. És, ami nekem újdonság volt: őszibarack konzerv.
Ha nem egy fél malacot szoktál reggelizni, akkor bőven elég lesz!
Kontinentális, önkiszolgálós a reggeli, tehát: kenyér, sajt, sonka, vaj, dzsem, főtt tojás, kávé, tej, müzli, narancslé. És, ami nekem újdonság volt: őszibarack konzerv.
Jók a képeid, az első kép pont aktuális:)
A Koronisi szigetre csak vízibiciklivel lehet átmenni? Ha igen, mennyibe kerül a vízibicikli bérlés? (Tudom, h. volt már korábban szó róla, de most nincs energiám visszakeresni, h. hol is volt)
Ja és tegnap este volt egy műsor a travel channelen:
Julian és Camilla odüsszeiája: Athén
Este 11-kor kezdődött, de ha jól látom, lesz ismétlés: MA (vasárnap) 21.00-kor
Amíg el nem aludtam, volt szó Athén nevezetességeiről, és a korinthoszi csatornáról is... Egy kis kedvcsináló
#1414022010-06-28 07:32:10 Válasz a #141328. hsz-ra
Szia mi motorcsónakot béreltünk és fantasztikus élmény volt. Azzal mentünk a szigetre.
Brekinek!
Meglátogattuk a "szíved csücskét" Vivarit. Valóban szép hely. Onnan hoztuk ezeket Neked:
#1414042010-06-28 08:13:14 Válasz a #141403. hsz-ra
Mi kora reggel voltunk Vivariban kocsival, árutazóban. Még ébredezett a táj.
Minket semmiben sem korlátoztak, mikor motorcsónakot béreltünk, csak amikor a három csónakot egymáshoz kötözve kötöttünk ki a szigeten, akkor egyszer csak megjelent a tulaj motorcsónakkal, és távolról megnézte, hogyan kötöttünk ki?
Úgy látszik tetszett, amit látott, mert visszafordult. Mi a sárga csónakokkal voltunk. Mentek, mint a szél.