Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5611
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gabrilosz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
281 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141569 Üzenet linkje2010-06-29 09:23:15  Re:

Breki1 írta:
Mi a rossz?

Pl tömegnyomor, az, hogy lépten nyomon magyarba lehet ütközni, magyar az étlap magyar a bolti eladó, magyar verekszik az utcán.

Tiszta Siófok feeling ez, sajnos már nem az igazi Görögország.

Narancspart is addig szép pl hajnalban míg meg nem érkeznek azok a honfitársaink akik egyáltalán nincsenek tekintettel másokra.

Szerintem nem mindenhol sok a magyar én például Hydra-n egyetlen magyarral sem találkoztam hálisten, és pl Parga-n sincs ez a magyar áradat, remélem nem is lesz.

Igen, szerencsére ugyanez van Thassos-on is icon_biggrin.gif a 10 nap alatt egy kezemen meg tudtam számolni hány magyar szót hallottam. Magyar étlapot még véletlenül se találtunk, az árak sem drágábbak mint pl. Sartin.
Nekünk nagyon bejött, ajánlom másnak is.

# 5612
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141577 Üzenet linkje2010-06-29 10:38:51  Re:

solyci írta:
Breki1 írta:
Pl tömegnyomor, az, hogy lépten nyomon magyarba lehet ütközni, magyar az étlap magyar a bolti eladó, magyar verekszik az utcán.

Ez nekem se jön be. Volt olyan, h. elkezdtem angolul és szóltak, h. mondjam nyugodtan magyarul. icon_redface.gif
Szerencsére eddig ezekből (az étlapon kívül, és az eladón kívül) semmit sem tapasztaltam. Nem volt tömegnyomor, nem volt bunkó magyar. Ez egy ilyen hely. Tudomásul kell venni.
Egyik nagy élmény a főtér melletti Görög nénike volt. A táblára magyar-görög egyvelegben volt felírva, hogy mit árul: fankos-kak a fánkocskák helyett. Az s helyett szumma jel volt írva. Mindig vettünk nála.

# 5613
Katika83
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141578 Üzenet linkje2010-06-29 10:41:19 

Valaki nem tudna nekem ajánlani olyan utazási irodát ahol nagyon kedvező áron lehet befizetni Sartira?Mivel most jöttem haza onnan,nem szeretnék sok pénzt kiadni érte,de nagyon vágyom vissza.Ibuszon kívűl bármi jöhet.Bennük most nagyon csalódtam.
# 5614
Gaudyz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141579 Üzenet linkje2010-06-29 10:47:45 

katika83 írta:
Valaki nem tudna nekem ajánlani olyan utazási irodát ahol nagyon kedvező áron lehet befizetni Sartira?Mivel most jöttem haza onnan,nem szeretnék sok pénzt kiadni érte,de nagyon vágyom vissza.Ibuszon kívűl bármi jöhet.Bennük most nagyon csalódtam.

Apollon esetleg?

# 5615
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141583 Üzenet linkje2010-06-29 11:09:30  Válasz a #141577. hsz-ra Előzmény #141577

Én pedig már első nap és este tapasztaltam mindet sajnos.
Alig lehetett lépni mindenhol csak magyar tömeg, az eladónő elmesélte a butikból, hogy itt mindenki magyar, az utcán akkor verekedő és mindenkibe belekötő részeg is.

És mikor a Gyrososnál megkérdezték, hogy mustár vagy ketchup az tett be.

Meg mikor a narancsparton aludtunk reggel lementünk fürdeni, nem volt még senki leterítettük a törölközőnket és mire visszajöttünk a törölközőnkön feküdt keresztben egy magyar család akiknek az sem tűnt fel, hogy szeretném alóluk kirángatni a saját cuccom.

Tudomásul kell venni, de lehet sajnálni, hogy milyen gyönyörű lehetett ez a hely korábban míg tönkre nem tették. Mert ez kétségtelen.

Nade nem akarok ebbe jobban belemenni akinek ez tetszik úgysem érti meg
aki meg az igazi görögországra vágyik úgyis tudja miről beszélek.

# 5616
BéZsé
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141585 Üzenet linkje2010-06-29 11:24:13  Re:

Breki1 írta:
..Meg mikor a narancsparton aludtunk reggel lementünk fürdeni, nem volt még senki leterítettük a törölközőnket és mire visszajöttünk a törölközőnkön feküdt keresztben egy magyar család akiknek az sem tűnt fel, hogy szeretném alóluk kirángatni a saját cuccom. ...

Na, ez kemény. Remélem, ilyenekkel nem futunk össze. (Eddig hál'Istennek sikerült elkerülni)

# 5617
Szunyi
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141593 Üzenet linkje2010-06-29 12:27:50  Re:

Nyílván belepofoztam volna a vízbe! icon_twisted.gif

BéZsé írta:
Breki1 írta:
..Meg mikor a narancsparton aludtunk reggel lementünk fürdeni, nem volt még senki leterítettük a törölközőnket és mire visszajöttünk a törölközőnkön feküdt keresztben egy magyar család akiknek az sem tűnt fel, hogy szeretném alóluk kirángatni a saját cuccom. ...

Na, ez kemény. Remélem, ilyenekkel nem futunk össze. (Eddig hál'Istennek sikerült elkerülni)

# 5618
Taccota
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141595 Üzenet linkje2010-06-29 12:29:31 

Hát igen..a tipikus magyar hozzáállás..ha ráfekszenek a törcsimre pofozzuk be a vízbe..Na mind1, nem akarok a témától eltérni de muszáj volt reagálnom..sorry
Ez nem megoldás, és persze ütközhetsz kellemetlenségbe, de nem az határozza meg a nyaralásod !

# 5619
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141597 Üzenet linkje2010-06-29 12:31:04 

gaudyz írta:
katika83 írta:

Apollon esetleg?
cartour nekünk bejött
# 5620
Taccota
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141606 Üzenet linkje2010-06-29 12:58:42  Válasz a #141578. hsz-ra Előzmény #141578

Cartours-szal voltunk mi is tavaly, és jók voltak : )bár last minute, és a Németh travel busza, de minden zsír volt !A legjobb apartman : Tassula !És a legszebb is !
# 5621
Szunyi
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141607 Üzenet linkje2010-06-29 13:06:44 

Nyíilván csak a tróger magyarnak jut eszébe, hogy lenyúlja a másét!

Taccota írta:
Hát igen..a tipikus magyar hozzáállás..ha ráfekszenek a törcsimre pofozzuk be a vízbe..Na mind1, nem akarok a témától eltérni de muszáj volt reagálnom..sorry
Ez nem megoldás, és persze ütközhetsz kellemetlenségbe, de nem az határozza meg a nyaralásod !

# 5622
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141613 Üzenet linkje2010-06-29 13:23:34 

Lehet félreérthető voltam nem lenyúlták az enyém, hanem simán ráterítették az övékét az én törölközőmre átlósan.

Itt már azután látszik hogy az enyémet kiszedtem és arrébb leraktam

Enyém a labdás és
a jobb oldali társaságnak kellett a hely icon_twisted.gif icon_wink.gif

# 5623
Szunyi
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141614 Üzenet linkje2010-06-29 13:24:42 

Na ez a gáz az ilyen strand részekkel, hogy egymás nyakán van mindemki!
# 5624
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141615 Üzenet linkje2010-06-29 13:27:08 

Mi elég korán (10 óra) mentünk a narancspartra, és sikerült olyan kis homokos partot találni, ahol csak a mi cuccunk fért el. Nem is jött oda senki.
# 5625
Taccota
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141616 Üzenet linkje2010-06-29 13:29:14 

Breki1, nem küldöd el nekem ezt a képet ha szépen megkérlek ?
már legalább 1 perce nézem, és nem tudok betelni, de még még még nagyobba szeretném ! icon_smile.gif
Köszike !

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 374 375 376 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu