Köszönöm szépen a segítséget az lenne még a kérdésem,hogy a Zeuszban van rendesen főzési lehetőség?Úgyértem mikro,tűzhely?Kávéfőzőről nem is álmodok
Elektromos főzőlap van, mint szinte minden apartmanban.
Mikro, szerintem nincs, én legalább is nem találkoztam vele.
Néhány edény, alapvető konyhai eszközök. (Nagyobb serpenyő, lábas, fazék, tányér, pohár, evőeszközök.)Kávéfőző az nincs.
Nekünk van egy kis egyszemélyes kotyogószerűség, mi azt szoktuk nyaralások alkalmával használni. Kávét vigyetek itthonról, mert kint igen drága.
Asszem ennyi.
#1418732010-06-30 21:26:04 Válasz a #138091. hsz-ra
Szia!
Egy kérdésem lenne láttam tavaly bulgáriában voltatok nyaralni mi idén görögországba megyünk bulgárián keresztül azért választottuk ezt az útat mert elég későn tudtuk meg a nyaralást és nem volt időnk útlevelet csináltatni.Milyen élmények voltak bulgáriában?Volt e gond a határátkelőn meg ilyesmi.
Köszi
Meli, elvileg most már mind szerbiában mind macedóniában elfogadják a kártya alaku személyigazolványt is, ezért nem érdemes kerülni. mi is tavaly bulgáriában voltunk, idén paraliában, ég és föld a két úthálozat (szerb és a bolgár) közti különbség. soha nem felejtem el, robogtunk Várna felé az autópályán(!!!) és egyszer csak elfogyott az aszfalt az útról és csak a kavicsos alap maradt vagy 30 km-en át, munkagépek sehol...
dzsemsz, sajnos az utazási iroda nevére nem emlékszünk, de nem lehet eltéveszteni, Józsi bácsi vendéglője mellett van 1 vagy 2 házzal. 10 és 14 óra között magyarok vannak az irodában.
#1419812010-07-01 17:57:46 Válasz a #141915. hsz-ra
Szia
Köszönöm a segítséget,azt nem tudtam hogy elfogadják a személyit legalábbis a macedónok nem az utazási irodába mondták.
Most egy kicsit tanácstalan vagyok
PARALIÁN A TENGER MEDÚZAMENTES KELLEMES HŐMÉRSÉKLETŰ ÉS TISZTA!! Az idő jó, sztrájk nincs itt legalábbis csak úgy megszokottan görögösen dolgoznak. Ahhoz, hogy még nincs főszezon elég sokan vannak. Egy-két bundabolt megszűnt és nyilt új üzlet, pld.:fűszeres. Megszűnt a Mecky de hát ki eszik Papalián ilyen kaját.
A gyros viszont finom. Tegnap elég nagy szél volt és hullámzott a tenger, de nincs annyi szemét a parton mint az előző évben. Talán a kőhányások áthelyezése miatt.
#1419982010-07-01 18:40:59 Válasz a #141757. hsz-ra
A part kb 2 méterrel szélesebb szerintem, de talán tisztább. Mi a Coccustól még kifelé járunk, ott szerintem sokkal kultúráltabb szinte csak görögök vannak. Ott a partot is takarítják és a tenger nagyon tiszta szinte meleg. Lehet, hogy azért zárnak korábban mert még nincs igazán szezon... De az is feltűnő, hogy eltüntek a "dübörgő- hangos zenés" gr- fiatal autósok.
Sziasztok.Megtudná nekem valaki mondani, h Noussa milyen messze van Paraliától ,és milyen látnivaló van ott? Mert vissza olvastam a topikba és valaki említette, de nem írt róla többet!
Sziasztok!Valaki tudna írni arról hogy milyen a Panos féle quad túra s esetleg képei is lennének róla?:)melyik napokon megy a túristákkal idén quadozni?
#1421072010-07-02 09:48:10 Válasz a #142044. hsz-ra
A Panos féle quadtúra többnyire igény szerint indul. Elvisz a tengerparton, itt kagylógyűjtés, madármegfigyelés, teknősök, Makrigialosig, ott a sólepárlóban lehet egyet mártózni, ezután egy romkertet néztünk meg, majd ebéd és vissza.
Hasonlóan jó a mopedtúra az Olymposra! Csak ajánlani tudom. Mindkettő - tokkal, vonóval - 22 Euro. Ismertető a Caravel halljában.