#1418722010-06-30 21:15:16 Válasz a #141868. hsz-ra
Én egyszer ettem polip csipszet az finom volt,de most már nem biztoshogy megenném,mert nem szeretem az uszonyosokat.Jó volt Ist beszámolója,bár így nem igazán értettem merre kell menni,de majd helyben és a te beszámolód alapján jó lesz.
A polip nem uszonyos az lábasfejü és finom. Az isti jó beszámolót írt de én majd fotókat küldök neked mail-ben és úgy egyszerübb lessz.Remélem azért árakrol is irogat és egyébb tapasztalatokrol. Azt irta, hogy folytatja a beszámolóját.Már várom
Sziasztok
Nekem még nagyon sok van hátra az indulásig, és ezért kicsit irigy vagyok, azokra akik már mentek, vagy hamarosan mennek majd De ha lassan is csak eltelik. Jó olvasgatni a beszámolókat, és azt már tudom, hogy megfogjuk nézni az Ioli melletti hotelt is. Mi szeretünk visszajárni megszokott helyekre, és biztos vagyok abban, ha tetszeni fog ami 100% akkor még visszamegyünk.
Nekem lenne egy furi kérdésem. Igazából nincs jelentősége a dolognak, de gondoltam rákérdezek, csak azért nehogy elbénázzam kinn a dolgot. Nem ér ám kinevetni !
Szóval a wc papírt szemetesbe kell dobni, vagy mehet jó magyar szokás szerint a wc-be?
Mivel görögország csatorna hálózata és csövei szükre szabottak így álltalában az ország jelentős részén a szemetesbe és nem a wc-be megy a papír.
Pefkochorin nem tudom mert most megyek először de szerintem ott is ez a helyzet.
A kérdés nem nevetséges de az kellemetlen, ha nem tudod és dugulás miatt visszajön aminek nem kellene.